Dan Chișu rupe tăcerea despre relația cu Alina Chivulescu. Cum au ajuns de la „nu mă mai căsătoresc niciodată” la cea mai frumoasă poveste de dragoste trăită: „Am divorțat în același loc”

Dan Chișu, cunoscut actor și regizor, în vârstă de 66 de ani, s-a căsătorit, în urmă cu patru ani, cu actrița Alina Chivulescu, și de atunci sunt foarte fericiți împreună.

04 dec. 2022, 09:03
Dan Chișu rupe tăcerea despre relația cu Alina Chivulescu. Cum au ajuns de la „nu mă mai căsătoresc niciodată” la cea mai frumoasă poveste de dragoste trăită: „Am divorțat în același loc”

Dan Chișu și Alina Chivulescu trăiesc în momentul de față pe Coasta de Azur. Recent, invitat în podcastul lui Marius Tucă, „Viața mea e un roman”, regizorul a povestit cum a început povestea de dragoste cu frumoasa actriță și ce l-a făcut să ajungă din nou la căsătorie, deși era convins să nu mai facă acest pas vreodată.

Se știau de mulți ani și o bună perioadă de timp au fost buni prieteni. Nu s-au gândit niciun moment că ar putea fi ceva între ei. Și, totuși, la un moment dat, ceea ce credeau a fi imposibil s-a întâmplat, chiar în momentul în care se așteptau mai puțin.

Dan Chișu: „Eram hotărât să nu mă căsătoresc niciodată”

„Eram hotărât să nu mă căsătoresc niciodată. O cunoșteam pe Alina, ne știam… Paradoxal, la premiera de la «Selfie» (n.red. – în 2014, ambii au jucat în peliculă), nu a mai venit Mihaela, era plecată la Monte Carlo, iar cei de acolo mi-au zis să stau lângă Chivuleasca. Ne-am întâlnit cu mulți ani înainte la avocatul unde venisem eu să-mi recunoască divorțul din Franța, iar ea era pentru actele de la divorțul ei. Am divorțat în același loc”, a dezvăluit Dan Chișu în emisiune.

Citește și Cum a jucat Dan Chișu la poker o mână de un milion de dolari. Cât a câștigat la finalul partidei

Dan Chișu a dezvăluit că cei doi nu au avut niciodată o relație apropiată până să decidă să fie împreună. Au început relația în 2014, iar patru ani mai târziu au decis să-și unească destinele oficial.

„Când ne-am împrietenit, ieșeam foarte des, iar Alina mi-a zis: «E o relație mișto, îmi place, dar vezi că eu nu mai vreau să mă căsătoresc niciodată!». «Foarte bine. Și eu la fel!», i-am răspuns. Și ce fac minus cu minus? Ne-am căsătorit și suntem fericiți. Dar suntem conștienți că în oricare alt moment, dacă am fi încercat, nu am fi reușit.

Citește și Dani Oțil s-a trezit cu 15.000 de euro în cont, dar nu știe de unde. Primul lucru pe care l-a făcut cu banii: „O fi vreo moștenire?”

Înțelepciunea mea, mai mică, a ei, mai mare, nu mai e slalomul printre defectele celuilalt. Noi ne înțelegem atât de bine de parcă ne-am cunoaște de-o viață. Cu toate că ne știm de vreo 30 și ceva de ani, fără să se fi întâmplat nimic până acum opt. Au scris niște ziare: «Vai, s-a reluat relația…». Nu e adevărat, nu am avut niciodată o relație, ne-am cunoscut, eu am admirat-o, atât, până în 2014″, a explicat Dan Chișu.