Dani Oțil s-a trezit cu 15.000 de euro în cont, dar nu știe de unde. Primul lucru pe care l-a făcut cu banii: „O fi vreo moștenire?”

Dani Oțil se poate considera un om foarte norocos și împlinit. Are o carieră de succes, la care mulți doar visează, are familia pe care și-a dorit-o și nu duce deloc grija zilei de mâine.

03 dec. 2022, 22:15
Dani Oțil s-a trezit cu 15.000 de euro în cont, dar nu știe de unde. Primul lucru pe care l-a făcut cu banii: „O fi vreo moștenire?”

Și dacă nu era suficient că are o situație financiară foarte bună, cineva s-a gândit să-i facă o „surpriză” prezentatorului de la Neatza și să-i mai dea niște bani. Dani Oțil a povestit că s-a trezit cu suma de 15.000 de euro în cont, dar că nu știe de la cine și de ce i-a primit.

Moderatorul a spus că nu are de gând să folosească acei bani fiindcă e posibil să fie din surse ilegale și nu vrea probleme. Dani Oțil a fost surprins când a obserbat respectiva suma de bani. A anunțat deja banca și e pregătit să facă toate cele necesare pentru a afla cine e persoana care i-a trimis miile de euro.

Cu umorul caracteristic lui, Dani le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram întâmplarea și i-a întrebat dacă vreunul din ei s-a gândit să facă un „gest frumos”.

Ce a făcut Dani Oțil cu banii primiți

„Fac acest anunț ca să-mi protejez pielea, că la urma urmei e despre pielea mea. (…) De aproape o săptămână, în contul meu de franci elvețieni – pe care nu l-am accesat de foarte mult timp, pentru că nu am franci elvețieni, îl foloseam strict pentru rate – mi-au apărut în jur de 15. 000 de franci elvețieni asta îșeamnă cam 15.000 de euro plus sau minus. De atunci mă chinui să aflu cu banca de la cine sunt. O fi vreo moștenire? O fi vreo doamnă generoasă? O să ziceți ”de ce ești prost și ai spus?”. În primul rând, că sunt un om corect, că așa m-a învățat tata (…) și în al doilea rând, că nu vreau ca peste o săptămână, două, o lună să mă cautea poliția și să zică ”ai primit bani de la un terorist”.”, a spus Dani Oțil, pe Instagram.

Prezentatorul a mai adăugat ulterior că, dacă e vorba doar de un gest frumos, un cadou, persoana respectivă ar trebui, mai degrabă, să ofere banii unui sportiv care are nevoie de ajutor sau unei persoane defavorizate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Glumele din partea internauților au curs pe bandă rulantă. Unii au sugerat că poate banii au fost trimiși de „bunica din Monaco”.

„Ai intrebat-o pe Mihaela Rădulescu ? Poate a vrut să-ți facă o surpriză de sărbători. In locul ei și eu aș fi facut asta”, a spus un urmăritor.

Un altul a ales să meargă și mai departe cu imaginația. „Sunt de la Dumnezeu… Ai uitat când te-ai rugat tu odată să te ajute să-ți meargă bune… Ți s-a îndeplinit rugăciunea”.