Cum a jucat Dan Chișu la poker o mână de un milion de dolari. Cât a câștigat la finalul partidei

Cunoscutul actor este foarte pasionat de poker. Atât de pasionat încât a reușit performanța să joace o mână de un milion de dolari. Actorul a ieșit pe locul 5, în cadrul Turneului European de Poker din Londra.

29 oct. 2022, 18:41
Cum a jucat Dan Chișu la poker o mână de un milion de dolari. Cât a câștigat la finalul partidei

Cunoscutul actor este foarte pasionat de poker. Acest joc nu este unul simplu, mai ales că îți solicită mintea destul de mult. Chiar și așa, Dan Chișu pare că are o pasiune aparte pentru acest jocși nimic nu îl doaboară în a performa tot mai mult.

Dan Chișu joacă poker cu o singură mână

Celebrul actor și regizor reușește să își uimească publicul de fiecare dată. Recent acesta apare într-un clip pe Tik-Tok jucând poker cu o mână de un milion de dolari, în cadrul Turneului European de Poker de la Londra. Imediat filmulețul cu pricina a devenit viral. Actorul a eșit pe locul 5 în cadrul Turneului European de Poker din Londra.

@sidosidosido60 #danchisu #poker #london #fypシ #allinpoker #ept ♬ sunet original – SIDO1997

Cât de mult s-a îmbogățit Dan Chișu de pe urma pokerului

În filmulețul cu pricina care a devit viral imediat, Dan Chișu a trecut all-in pentru aproximativ 16 blind-uri mari cu K-J și s-a trezit în pericol împotriva  lui Alexandre Vuilleumie. Chișu a reușit să iasă pe locul 5, în cadrul turneului și a câștigat 196.280 de dolari. Deși la o primă vedere am putea spune că face acest lucru de o viață, lucrurile stau complet diferit. Acesta mărturisea în urmă cu cea timp că nu știa mai nimic despre poker, însă s-a trezit la masă cu profeșioniști, la o ediție a festivalului Poker Fest. Acesta a simțit că toți ceilalți se uită la el cu superioritate, iar acest lucru l-a ambiționat să arate că poate, iar după patru ani a reușit să joace în liga profesonistă. Până în prezent acesta a participat la sute de turnee. În opinia actorului, pokerul este un joc de autocontrol, iar strategia jocului constă în răbdarea și consolidarea atitudinii față de tine însuți.

„Dacă pokerul ar fi joc de noroc, spuneți-mi trei campioni mondiali la loto!”, mărturisea acesta în cadrul unui interviu.

Citește și: Raluca Lăzăruț a născut un băiețel. Fosta vedetă de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară: „Anul în care cresc un al doilea omuleț”

Citește și: Tragedie în lumea manelelor! O boală necruțătoare l-a învins prea devreme