Dan Cruceru, noi probleme de sănătate: „Am luat câteva kilograme”

Dan Cruceru se confruntă cu noi probleme de sănătate. La scurt timp după ce s-a vindecat de virusul Dengue, în Republica Dominicană, când s-a întors în România s-a şi infectat cu COVID-19. S-a recuperat şi de această infectare, însă acum are ceva probleme cu colesterolul.

30 nov. 2020, 17:17
Dan Cruceru, noi probleme de sănătate: „Am luat câteva kilograme”
Dan Cruceru se confruntă cu noi probleme de sănătate

Dan Cruceru, noi probleme de sănătate. Prezentatorul își face grijă că se apropie Crăciunul și o să taie din alimentație câteva mese tradiționale de sărbători, din cauza colecterolului mărit. Deşi a recunoscut că s-a îngrășat în această perioadă, se bucură că e răsfățat de familie.

Citeşte şi: Ce ar face Dan Cruceru dacă ar fi preşedintele României: „M-aş preocupa de zona de siguranţă a populaţiei”

Dan Cruceru, noi probleme de sănătate

Legat de alimentație, pentru că tot vorbeam că sunt sub o zodie proastă anul acesta cu sănătatea, îți pot spune că sunt într-o perioadă în care încerc să fiu mai atent la ceea ce mănânc. Am colesterolul cam mare, ai mei s-au agitat rău și prin urmare, mi-a fost atacată o altă „plăcere”, ronțăitul de alune, fistic și tot felul de oleaginoase pe care le consumam cu mare plăcere. Și stai să vezi că urmează la tăierea de pe lista de cumpărături și de pe masa mea și tradiționalul porc. 

Chiar și așa, am luat câteva kilograme. O avem pe mama, care gătește și face și dulciuri. Nu fac excese dar, în tot acest context se cam văd urmele. Norocul meu sunt cei 1.90 de cm, înălțime. Zice Cristina că arăt încă bine, prin urmare aștept cu nerabdare vremurile în care îmi pot relua obiceiurile ca să întrețin această frumusețe de corp.

Citeşte şi: Dan Cruceru, infectat cu coronavirus: „Aproape toată familia mea a trecut prin această boală. Am fost internaţi”

„A fost un an extrem de plin”

Una peste alta, deși poate părea copleșitor pentru mulți prin ce am trecut, sunt mai optimist ca oricând. Tonusul e la nivel maxim, sunt pus pe fapte mari și anul viitor, așa că de abia aștept o nouă călătorie în Dominicană.

Pentru mine acest an a fost extrem de plin. Din luna mai, de când m-am întors din Republica Dominicană, am fost parcă mereu pe fugă, pe grabă să rezolv una, alta, am mers din una în alta și parcă nu îmi vine să cred că am ajuns la final de an. Sună ca un clișeu să îți spun că muncesc mereu și nu am timp, mereu fac câte ceva dar chiar așa este.

Dacă nu mă ocup de shop, mă ocup de blog, vlog și tot ceea ce ține de „taticool”. Când ajung acasă, copiii mă iau de proaspăt. Dar nici lor nu le zic pas’ oricât de obosit aș fi. Toate acestea nu au pauze, sunt activități pe care le fac 7 zile din 7, dar îmi plac foarte mult și atunci le fac cu mare drag”, mărturiseşte Dan Cruceru.


loading...