Ce ar face Dan Cruceru dacă ar fi preşedintele României: „M-aş preocupa de zona de siguranţă a populaţiei”

Prezentatorul show-ului Survivor a fost provocat, de jurnaliştii de la DCNews, să răspundă la întrebarea: "Ce ar face dacă ar fi preşedintele României". Răspunsul vedetei tv vizează una dintre problemele stringente ale societăţii actuale.

RomaniaTV.net
22 sept. 2020, 17:27
Ce ar face Dan Cruceru dacă ar fi preşedintele României: „M-aş preocupa de zona de siguranţă a populaţiei”

Primul lucru pe care l-ar schimba Dan Cruceru dacă ar fi preşedintele României ar viza zona de siguranţă a populaţiei. Mai exact, ar destructura reţelele de interlopi.

Sunt multe lucruri care nu merg bine, dar care țin de Executiv și de Legislativ. Președintele are atribuții limitate, potrivit Constituției. În fine, totuși, pentru că mi se pare important, prima măsură, cred că ar fi legată de funcționarea instituțiilor statului.

De exemplu, în zona de siguranță a populației. Toată presa, toată lumea, cu toții vedem că există interlopi. Doar poliția nu-i vede, ba mai mult stau la masă cu ei! Iar asta mi se pare mult prea mult. Așa că, prin CSAT, aș cere destructurarea unor astfel de rețele și concedierea celor care nu sunt în stare să aplice aceste măsuri”, a spus Dan Cruceru pentru DC News.

Dan Cruceru, infectat cu coronavirus

Dan Cruceru a fost infectat cu noul coronavirus. Prezentatorul Survivor România, de la Kanal D, le-a povestit fanilor, la ceva timp după ce s-a vindecat, că aproape toată familia prezentatorului a fost internată timp de zece zile în spital.

Citeşte şi Dan Cruceru, infectat cu coronavirus: „Aproape toată familia mea a trecut prin această boală. Am fost internaţi”

Totodată, Dan Cruceru a mers să doneze plasmă pentru a salva alte vieți. 

„Da, am avut Covid. Iar acum simt că pot să vorbesc despre asta pentru că are legătură cu ceva mai mult decât o experiență strict personală. Are legătură cu salvarea altor vieți. Am avut virusul, cu simptome ca la carte. Și aproape toată familia mea a trecut prin această boală. Am fost internați timp de zece zile în spital. Totul în urmă cu mai bine de o lună. Ne-a fost rău, dar acum suntem cu toții foarte bine”, a scris Dan Cruceru pe blogul său. 

Prezentatorul Survivor a fost infectat şi cu virusul Dengue

Dan Cruceru s-a confruntat şi cu virusul Dengue, pe care l-a căpătat în Republica Dominicana, unde a fost realizată emisiunea Survivor. Avea să fie primul european de acolo care a contractat boala după zeci de ani de la ultimul caz înregistrat.

„Aproape am şi uitat de povestea asta, fiind Covid-ul mult mai la modă. Glumesc! Au fost câteva zile grele, cu febră şi stare fizică foarte proastă. Dengue e transmis de anumiţi ţânţari. Stăteam într-o dimineaţă pe terasa casei în care locuiam, îmi beam cafeaua şi aproape nici n-am simţit când m-a piscat o astfel de insectă. După trei zile, însă, aproape că nu mă mai puteam ridica din pat. Am ajuns la spital, cu un risc destul de ridicat de hemoragii. M-am panicat niţel, mai ales că eram la 10 mii de km distanţă de casă. Din fericire, chiar am avut o super echipă de medici care m-au pus repede pe picioare şi le mulţumesc încă o dată pentru asta”, a povestit Dan Cruceru pe blogul său.