Dan Diaconescu a încălcat legea la înmormântarea lui Florin Condurăţeanu: „Pentru el, mă risc!” VIDEO

Fostul realizator TV Dan Diaconescu a fost condamnat, pe 4 martie 2015, la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru două infracţiuni de şantaj.

30 iun. 2021, 17:03
Dan Diaconescu a încălcat legea la înmormântarea lui Florin Condurăţeanu: „Pentru el, mă risc!” VIDEO

Dan Diaconescu a fost eliberat din închisoare, în luna noiembrie 2017, ca urmare a deciziei luate de magistraţii Tribunalului Ilfov, care i-au admis cererea de eliberare condiţionată. Cu toate acestea, Dan Diaconescu a rămas cu pedeapsa complementară dispusă în 2015 de Curtea de Apel, când l-a condamnat pe acesta la închisoare.

Instanța a decis la acea vreme, pe lângă condamnarea la închisoare cu executare a fondatorului PP-DD, şi interzicerea desfăşurării de către acesta a oricărei activităţi în presa scrisă sau audio-video, ca pedeapsă complementară, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei de cinci ani şi şase luni.

Dan Diaconescu a încălcat interdicţia la priveghiul lui Florin Condurăţeanu: „Mă întreba când refacem partidul, când deschid televiziunea”

Dan Diaconescu a apărut la postul România TV, deşi are o interdicţie impusă de către instanţă. Omul de televiziune a vorbit, miercuri, pe postul TV, despre cel care a fost jurnalistul Florin Condurăţeanu.

„Eu îi spuneam „Îngerul”. În ultimii ani mi-a fost ca un tată. Mă suna şi mă întreba când mi se ridică interdicţia, când deschid televiziunea, când refacem partidul politic. Eu îl sunam cu diferite probleme. În acest moment, în memoria lui, eu încalc interdicţia. Am interdicţia de a vorbi în public, dar mă risc pentru Florin Condurăţeanu”, a declarat Dan Diaconescu.

Citeşte şi: Mecanism național de alertă publică care ajută la găsirea copiilor dispăruți se lansează în România. „Alertă Răpire Copil” vine în ajutorul Poliției Române