Dan Diaconescu candidează la parlamentare împotriva lui Victor Ponta, la Târgu Jiu VIDEO

Dan Diaconescu candidează la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Potrivit România TV, Diaconescu îşi va depune candidatura din partea PPDD în Colegiul 6 din Târgu Jiu pentru un post de deputat, colegiu în care va candida şi preşedintele PSD Victor Ponta.

RomaniaTV.net
30 oct. 2012, 10:14
Dan Diaconescu candidează la parlamentare împotriva lui Victor Ponta, la Târgu Jiu VIDEO

Dan Diaconescu a luat decizia să candideze în Colegiul 6 din Târgu Jiu, potrivit România TV.

Marţi la ora 17.00, liderul USL Victor Ponta îşi depune candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie, alături de ceilalţi şapte candidaţi din partea USL pentru Gorj. Victor Ponta va candida în Colegiul 6, Târgu Jiu, la Camera Deputaţilor.

Potrivit România TV, contracandidatul lui Victor Ponta va fi Dan Diaconescu. De altfel, Diaconescu spunea în ultima perioadă că nu exclude o candidatură împotriva liderului USL.

Victor Ponta a declarat, la începutul lunii octombrie, comentând candidatura lui Dan Diaconescu în colegiul său din Gorj că localnicii sunt mari amatori de muzică şi de artă, nu de circ.

„În ce mă priveşte, de când am fost prima dată ales deputat în 2004, am fost sprijinit şi le sunt foarte recunoscător oamenilor din Târgu Jiu. Evident că voi candida în acelaşi colegiu şi în 2012 şi probabil în 2016. Nu voi schimba niciodată colegiul în care candidez, pentru că oamenii din Târgu Jiu au fost alături de mine când nu aveam nicio funcţie şi foarte puţini ar fi crezut vreodată că voi ajunge premier sau preşedinte de partid. În rest, să ştiţi că cei din Gorj sunt foarte mari amatori de muzică şi de artă, nu de circ„, a spus Ponta.