Dan Diaconescu, cu o BLONDĂ MISTERIOASĂ la Nisa FOTO

În timp ce avocaţii negociau contractul de privatizare, iar angajaţii Oltchim protestau pentru că nu şi-au primit salariile, Dan Diaconescu a plecat pentru două zile, la Nisa, cu o blondă, potrivit libertatea.ro.

RomaniaTV.net
27 sept. 2012, 10:01

Speranţele angajaţilor de la Oltchim se pierd pe zi ce trece, în ciuda faptul că la licitaţia de săptămâna trecută, pentru privatizarea combinatului. a fost găsit un cumpărător. Însă cel ce a fost declarat câştigător, Dan Diaconescu, se joacă şi cu nervii lor şi cu cei ai reprezentanţilor Guvernului, refuzând să vină cu bani pentru preluarea pachetului majoritar al acţiunilor Oltchim.

În schimb, Dan Diaconescu s-a întors, miercuri, în ţară după două zile de călătorii prin Europa şi a declarat că s-ar fi plimbat prin cinci ţări în căutare de parteneri pentru preluarea colosului de la Vâlcea.

„Senzaţional” este şi faptul că Diaconescu a fost însoţit de blonda de care nu se desparte în ultima vreme. Este vorba despre Diana Voiculescu, directorul OTV, care a încercat miercuri, la aeroport, să se ascundă de ochii presei, furişându- se în maşina lui Diaconescu.

Diana Voiculescu a intrat în atenţia presei în 2011, după ce a fost tâlhărită în faţa casei ei din Capitală de un individ care a atacat-o cu un cuţit şi i-ar fi furat 8.000 de euro şi 20.000 de lei.

CITEŞTE ŞI: Condiţiile lui Dan Diaconescu pentru privatizarea Oltchim