Dan Diaconescu îşi pregăteşte revenirea în viaţa publică

Dan Diaconescu revine în forță în atenția oamenilor. Fostul prezentator TV s-a întors în locul unde și-a început campania electorală și a vorbit si despre revenirea în televiziune.

05 ian. 2022, 13:51
Dan Diaconescu îşi pregăteşte revenirea în viaţa publică

Dan Diaconescu a mers la Cavnic şi a vorbit despre revenirea sa în viaţa publică.

„Punem aici tara la cale fiindca tot aici am inceput acum 9 ani. Am venit aici in 2011, ne-am cunoscut atunci ( eu şi edilul Vladimir Petruţ n.red.), am facut echipă imbatabila si incercam sa infaptuim tot ce am zis atunci de mult, tot ce am promis şi eu şi el. Acum un element concret constatam acum multi ani că nu există o staţie de carburanţi, o benzinărie. Acum gand la gand cu bucurie si un prieten comun a reusit să o facă şi s-o inaugureze astăzi. Am venit aici sa taiem panglica”, a spus Dan Diaconescu.

Citeşte şi: Dan Diaconescu e gata să revină în atenţia publicului. Ce mutare plănuieşte fondatorul OTV pentru a ocoli interdicţia de apărea în presă

Întrebat ce mesaj are pentru cei care se întreabă când va reveni în viaţa publică, Dan Diaconescu a spus că „astept sa revin, nu stiu exact cand voi veni, dar aici în cavnic o sa anunţ”.

Citeşte şi: Tzanca Uraganu, petrecere cu fițe la 31 de ani. Cântărețul și-a făcut singur cadou un Ferrari Cabrio și s-a răsfățat cu preparate la proțap. Urări de la Dan Diaconescu – VIDEO

 


loading...
Partenerii noștri