Dan Diaconescu pleacă din România după alegeri

Dan Diaconescu pleacă în Laponia şi va petrece sărbătorile pe o insulă exotică. Asta a declarat liderul PPDD după ce a aflat că a pierdut orice şansă de a ajunge parlamentar.

RomaniaTV.net
11 dec. 2012, 10:04
Dan Diaconescu pleacă din România după alegeri

Potrivit România TV, Dan Diaconescu va pleca împreună cu familia în Laponia. Liderul PP-DD a spus că i-a promis fetiţei sale că, dacă nu câştigă alegerile, vor merge împreună de Crăciun într-o ţară nordică. De Revelion, Diaconescu vrea să petreacă pe o insulă exotică, împreună cu câţiva prieteni, în ianuarie vrea să ajungă la Monte Carlo şi abia în februarie intenţionează să se întoarcă în Bucureşti. 

Dan Diaconescu NU intră în Parlament, potrivit date furnizate de Biroul Electoral Judeţean Gorj. Dan Diaconescu a aşteptat până în ultima clipă verdictul, a sperat să intre prin redistribuire, dar până la urmă a pierdut.

USL nu a reuşit să câştige în Gorj toate mandatele de deputat, aşa cum arătau estimările iniţiale, candidatul Gheorghe Iana nereuşind să închidă Colegiul 1, relevă rezultatele finale comunicate, luni seară, de BEJ Gorj.

Astfel, Iana a fost votat de 49,14% dintre alegători, situaţie în care deputat pe colegiul respectiv va deveni candidatul PPDD Răzvan Rotaru, un tânăr foarte puţin cunoscut în judeţ, dar votat de 28,32% dintre alegători.

Există şanse ca PPDD să mai obţină un mandat de deputat, după redistribuire, pe Colegiul 5, unde candidata Niculina Mocioi a fost votată de 37,63% dintre alegători. Aceasta s-a clasat pe locul doi, colegiul fiind câştigat de candidatul USL Scarlat Iriza, cu 58,40%, fost deputat PSD şi în perioada 2004-2008.

Ceilalţi deputaţi ai USL aleşi în Gorj sunt Mihai Weber, cu 55,01% în Colegiul 2, Vasile Popeangă, în Colegiul 5, cu 52,99%, şi Victor Ponta, cu 60,07% din voturi în Colegiul 6 Târgu Jiu.