Dan Diaconescu promite că va angaja 10 mii de oameni la Oltchim. Ce prevede oferta

Publicat: Luni, 24 Septembrie 2012 15:28 // Actualizat: Luni, 24 Septembrie 2012 22:52 // Sursa: RTV.net

Dan Diaconescu s-a angajat că o dată cu preluarea Oltchim va mări în primă fază numărul de salariaţi la 10000, la care ar urma să se adauge alte 20000 în idustria conexă legată de cele 7 centre de profit integrate sub umbrela combinatului din Râmnicu Vâlcea.

Foto: mediafax

Oferta depusă de Dan Diaconescu pentru preluarea Oltchim prevede investiţii de 2 miliarde de euro în combinatul de la Râmnicu Vâlcea şi o cifră de afaceri 10 miliarde de euro pe an.

În documentul prezentat, duminică, de #romania TV# se arată că Dan Diaconescu s-a angajat, de asemenea, să construiască două termocentrale, la Piteşti şi Râmnicu Vâlcea şi să aducă un partener străin care să asigure un rulaj anual de 8,5 miliarde de euro.

Combinatul din Râmnicu Vâlcea a trecut în această săptămână prin licitaţia în privinţa privatizării. Noul proprietar al Oltchim a fost desemnat Dan Diaconescu, patronul OTV câştigând licitaţia pentru preluarea a 54,8062% din acţiunile combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Duminică, au demarat şi primele anchete care vizează modul în care a fost gestionată situaţia celui mai mare combinat de produse chimice din sud-estul Europei. Corpul de control al Ministerului Economiei şi procurorii DNA au fost trimişi la Oltchim, pentru a verifica mai mult contracte semnate de conducerea combinatului din Râmnicu Vâlcea. Procurorii au ridicat mai multe documente pentru a verifica contractele încheiate cu mai mulţi demnitari.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7764
RON
06 Dec
noapte -3 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H