Mandat de reţinere pe numele lui Dan Diaconescu. Fostul patron de la OTV, ridicat de mascaţi de acasă!

Descinderi în forță la domiciliul lui Dan Diaconescu, joi dimineața! Mascații au efectuat o percheziție domiciliară, într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală. Fostul patrin de la OTV a fost ridicat de procurori, susţin sursele România TV, pentru a fi dus la audieri, la Constanţa.

06 apr. 2023, 12:15
Mandat de reţinere pe numele lui Dan Diaconescu. Fostul patron de la OTV, ridicat de mascaţi de acasă!
Mandat de reţinere pe numele lui Dan Diaconescu. Fostul patron de la OTV, ridicat de mascaţi de acasă / Inquam Photos

UPDATE 5. Romania TV a transmis joi că fostul patron OTV, Dan Diaconescu, a fost scos din audierile la care participa în sediul Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa și condus la apartamentul său din localitate.Polițiștii de la biroul investigații criminale, care îl însoțesc pe Diaconescu, efectuează percheziții la apartament, conform sursei citate.

UPDATE 4: Dan Diaconescu a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost ridicat de poliție în urma perchezițiilor de joi dimineață.

UPDATE 3: În fapt, în anii 2020 și 2021, acesta a întreținut, contra cost, relații sexuale cu o minoră, cunoscând vârsta acesteia (15 ani si 4 luni, la acea vreme) – în București și în Constanța. Ulterior, a facut acelasi lucru, cu sora geamana a minorei- tot in B si CT. Tot în acea perioadă, a încercat să găsească o minoră virgină, căreia să-i cumpere virginitatea. Dan Diaconescu a fost pacalit de una dintre minore că a gasit o prietena virgina. A fost filmat și ulterior șantajat să ofere bani, în caz contrar, imaginile urmau a fi publicate, anunţă Digi24.

UPDATE 2: Potrivit unor surse juridicare, oamenii legii deja au emis mandatul de retinere pe numele lui Dan Diaconescu.

UPDATE: Oamenii legii au suspiciuni că fostul prezentator de televiziune a întreținut relații sexuale cu două gemene minore, au precizat surse judiciare, citate de Gândul. Când a avut loc descinderea, Dan Diaconescu s-a ascuns într-o anexă a locuinței și a fost descoperit acolo de mascați.

Citeşte şi: Dan Diaconescu, naş de cununie pentru George Simion. Fostul patron OTV i-a fost şi martor la cununia civilă

Percheziția a fost realizată într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârșit. Potrivit unor surse din rândul oamenilor legii, suspectul este Dan Diaconescu, fostul patron al televiziunii OTV.

Citeşte şi: Dan Diaconescu, achiziţie de 200.000 de euro. Fostul patron OTV se plimbă cu cel mai nou model de Maybach clasa S

Dan Diaconescu,  încarcerat în martie 2015 după ce a fost condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare pentru şantaj, a fost pus în libertate în noiembrie 2017, după ce Tribunalul Ilfov a decis definitiv eliberarea sa condiţionată.