Dan Mihalache, mesaj pentru Victor Ponta: Palatul Cotroceni nu este CUTIE poştală

Dan Mihalache, consilier prezidenţial, spune că premierul Victor Ponta şi preşedintele Klaus Iohannis nu au mai discutat de mai bine de o lună şi îi transmite un mesaj şefului Executivului, după scandalul majorării salariilor demnitarilor. 

25 iul. 2015, 07:16
Dan Mihalache, mesaj pentru Victor Ponta: Palatul Cotroceni nu este CUTIE poştală

Consilierul prezidenţial Dan Mihalache spune, al Antena 3, că Victor Ponta şi Klaus Iohannis nu au mai discutat din luna iunie.

Mai mult, Mihalache i-a transmis premierului că Palatul Cotroceni nu este cutie poştală să trimită doar hârtii pe care să nu le susţină cu argumente

Mesajul lui Mihalache vine după contrele dintre cele două palate pe tema salariilor demnitarilor.

CITEŞTE ŞI Dan Mihalache, ATAC la Victor Ponta: După operaţia de genunchi din Turcia, confundă termenii

Şeful Cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, declara, acum două săptămâni, că Victor Ponta a avut discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema majorării salariilor pentru înalţii demnitari, iar grilele semnate de premier privind majorarea acestor indemnizaţii au fost trimise la Palatul Cotroceni.

Dan Mihalache a precizat că ordonanţa privind majorarea salariilor demnitarilor a fost iniţiată de Victor Ponta şi scrisă tot de el şi a dezvăluit că a primit şi i-a trimis mai multe e-mailuri premierului pe această temă.

„Nu sunt eu acela care am capacitatea să dau peste cap asemenea lucruri. Pot să constat că, mai nou, domnul prim-ministru Victor Ponta, după operaţia de genunchi din Turcia, confundă termenii. Eu am fost întrebat dacă domnul preşedinte Klaus Iohannis a cerut adoptarea acestei ordonanţe. Am spus că nu.

N-aş vrea să fiu pus în situaţia penibilă să furnizez e-mailurile pe care domnia sa mi le-a dat personal, cu grilele privind salarizarea demnitarilor şi entuziasmul pe care-l avea la momentul respectiv. A discutat cu preşedintele României, a discutat şi cu mine această temă şi mi se pare extrem de incorect„, a explicat Mihalache.

CITEŞTE ŞI CONTRE Klaus Iohannis – Victor Ponta pe Facebook, în scandalul salariilor demnitarilor