Dan Negru a explodat! Comentariu acid împotriva specialiștilor: „Suntem primitivi ca specie umană! Vai de capul nostru”

Dan Negru este cunoscut pentru nenumărate emisiuni TV pe care le-a prezentat de-a lungul timpului, dar și pentru faptul că în ultima perioadă acesta a început să își exprime cu vehemență opiniile pe anumite subiecte cheie.

04 mai 2023, 10:41
Dan Negru a explodat! Comentariu acid împotriva specialiștilor: „Suntem primitivi ca specie umană! Vai de capul nostru”

Dan Negru este unul dintre cele mai longevive personaje din istoria televiziunii din România, fiind apreciat de cei mai mulți telespectatori. Acesta s-a făcut cunoscut cu ajutorul nenumăratelor emisiuni pe care le-a prezentat de-a lungul timpului, rămânând în inimile românilor drept unul dintre cei mai buni moderatori.

Citește și: Dan Negru tună și fulgeră după ce a rămas blocat pe Valea Oltului. ”Acum 300 de ani ,când l-au făcut austriecii, era un drum pentru trăsuri. E tot așa”

În ultima vreme, Dan Negru a început să fie extrem de activ pe rețelele sale de socializare, exprimându-și opiniile cu privire la lucrurile care se întâmplă. De cele mai multe ori, lucrurile pe care le pune în discuție sunt cât se poate de controversate, acesta punând punctul pe i și accentuând lucrurile pe care le consideră strigătoare la cer.

În trecut, Dan Negru a criticar dur atitudinea autorităților, însă acum are și alte persoane pe care le-a vizat și care au reușit să îl enervez la culme. Se pare că prezentatorul TV este împotriva specialiștilor militari care au început să fie foarte populari în emisiunile posturilor TV, odată cu debutul războiului din Ucraina.

Dan Negru „pune punctul pe i”

Acest conflict militar durează deja de mai bine de un an de zile și este un subiect dezbătut în mod constant, dat fiind că lucrurile se întâmplă chiar la granița țării noastre. Totuși, Dan Negru nu pare deloc mulțumit de lucrurile pe care le vede pe micile ecrane. Acesta este de părere că aceasta a fost ocazia perfectă pentru diverși specialiști pentru a ieși în față și pentru a-și lăuda meseria. Omul de televiziune este foarte contrariat pe această temă.

În cea mai recentă postare a sa, acesta a subliniar că pe parcursul ultimilor 3400 de ani, în lume a fost pace timp de doar 268 de ani. Acest lucru înseamnă 8% din total.

„Au apărut alți specialiști la tv: ăia militari. Generalii, ofițerii își laudă pe ecrane meseria: milităria. N-am văzut niciun flower-power, niciun activist pentru pace in vreun talk-show. Suntem primitivi ca specie umană! Vai de capul nostru. În ultimii 3400 de ani, omenirea a avut pace deplină doar 268 de ani. Adică 8%. Imperiul Roman și-a petrecut mai bine de jumătate din existența lui in război. În ultimele două războaie mondiale au murit aproape 100 milioane de oameni. China a petrecut 11 secole în războaie. Ăștia suntem. Vai de capul nostru ca specie. Ne merităm generalii de pe ecrane”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Dan Negru pune tunurile pe TVR: „Trece la programe cu chiloţi şi bulendre”. Postul public introduce în grilă un show cu vedete