Dan Negru tună și fulgeră după ce a rămas blocat pe Valea Oltului. ”Acum 300 de ani ,când l-au făcut austriecii, era un drum pentru trăsuri. E tot așa”

Minivacanța de 1 Mai a început deja cu tradiționala aglomerație de pe șoselele din România în care a fost prins și Dan Negru. Prezentatorul TV tună și fulgeră după ce a rămas blocat în trafic pe Valea Oltului și a lansat un atac dur la adresa autorităților.

28 apr. 2023, 19:37
Dan Negru tună și fulgeră după ce a rămas blocat pe Valea Oltului. ”Acum 300 de ani ,când l-au făcut austriecii, era un drum pentru trăsuri. E tot așa”
Dan Negru tună și fulgeră după ce a rămas blocat pe Valea Oltului.

Dan Negru tună și fulgeră după ce a rămas blocat pe Valea Oltului. În aceste momente, drumurile care duc spre destinațiile turistice unde românii își vor petrece minivacanța de 1 Mai sunt pline spre disperarea șoferilor.

Citește și Dan Negru a ‘inventat’ meseria de asistentă TV. Roxana Ionescu a debutat drept „Mama Natură”: „Televiziunile din România au umilit adeseori femeile.”

Dan Negru tună și fulgeră după ce a rămas blocat pe Valea Oltului

Printre victimele aglomerației de pe șoselele din România se numără și celebrul prezentator TV, Dan Negru, care a plecat să își petreacă zilele libere de 1 mai în Transilvania.

Din păcate, prezentatorul TV a început cu stângul vacanța și asta pentru că a rămas blocat, vineri dimineață, în trafic, pe Valea Oltului, una dintre cele mai circulate șosele din țara noastră.

Revoltat de ce i-se întâmplă, Dan Negru și-a făcut o fotografie în oglinda retrovizoare și a postat-o pe pagina sa de Facebook, alături de un mesaj dur la adresa autorităților.

„N-or fi doar austriecii vinovați de eșecurile noastre. Luați-o pe drumul ăsta în vacanța de 1 mai. Un inginer austriac, Friderich Schwantz a proiectat drumul Valea Oltului. Vechiul drum al romanilor trecea pe partea stânga a Oltului. Austriecii l-au numit Via Carolina după numele împăratului Carol al VI-lea.
Acu’ 300 de ani ,când l-au făcut austriecii, era un drum pentru trăsuri. E tot așa ?”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru dezvăluiri bombă! De ce i se spune ”zgârcitul showbiz-ului”

Dan Negru este unul dintre cei mai iubiți și apreciați prezentatori TV din România. Datorită succesului de care s-au bucurat emisiunile sale, Dan Negru și-a câștigat renumele de ”regele audiențelor”. Pe lângă acest titlu onorabil, prezentatorului TV i se mai spune și zgârcitul showbiz-ului.

Cu toate acestea, cunoscutul om de televiziune nu este deranjat de faptul că i se spune că este ”zgârcitul showbiz-ului” și susține că este cumpătat, așa cum sunt oamenii la el în Banat.

Dan Negru a subliniat faptul că în București acest obicei este interpretat altfel.

”La mine, în Banat, oamenii atenți la bani sunt cumpătați. În regat, în București, ei sunt zgârciți. E o diferență de mentalitate; Banat, Ardeal vs Regat. Ardelenii, bănățenii nu pun mare preț pe ce se vede, bucureștenii pun totul la vedere. Când am venit din Timișoara în Banat m-am lovit de mentalitatea de aici. Așa că am ajuns zgârcitul suprem al showbiz-ului românesc. Nu-mi pare rău”, a declarat Dan Negru într-un interviu pentru Viva.ro.

Dan Negru a dezvăluit că în urmă cu 20 de ani, în timp ce  colegii săi din televiziune își cumpărau cu banii câștigați mașini la mâna, el investea în imobiliare, iar pentru asta a fost numit zgârcit.

”Am avut colegi în tv care au crezut că televiziunea e pe viață. Eu nu am crezut asta niciodată, și acum sunt sigur că ea se va termina la un moment dat. Dar acum 25 de ani, când am început, nu am crezut că va dura atât de mult. Dar, chiar dacă aș fi știut, tot așa aș fi fost, cumpătat și deloc risipitor”, a spus prezentatorul TV.

Citește și Dan Negru, despre proiectul de la Hollywood: „Totul era pregătit, am luat și bilete de avion”