Dan Negru a primit cadou un cal. Cine l-a surprins de ziua de naștere: „I-am pus numele Azorel”

Dan Negru a primit cadou un cal. Prezentatorul de la Kanal D a împlinit joi, 23 februarie, vârsta de 52 de ani și și-a amintit care a fost cea mai inedită surpriză pe care a primit-o de ziua lui.

23 feb. 2023, 16:38
Dan Negru a primit cadou un cal. Cine l-a surprins de ziua de naștere: „I-am pus numele Azorel”
Dan Negru a primit cadou un cal

Dan Negru a primit cadou un cal. Este binecunoscută prietenia cu Florin Piersic, cei doi au petrecut multe momente de neuitat împreună, iar de ziua lui de naștere, actorul i-a făcut un cadou neașteptat. Celebrul prezentatoar de la Kanal D a povestit că în urmă cu câțiva ani a primit cadou un cal adevărat. Florin Piersic și Titus Munteanu au complotat și i-au făcut o surpriză inedită moderatorului tv.

Citește și: Ce s-a aflat, de fapt, în spatele mutării lui Dan Negru de la Antena 1 la Kanal D: „S-a dovedit că a fost o mișcare câștigătoare”

Dan Negru a primit cadou un cal

Îmi amintesc că am primit , acu niște ani, un cadou care mi-a dat multe bătăi de cap. Făceam pe atunci un show cu copii, Echipa Fantastica se numea, și era produs de Titus Munteanu, un mare nume din televiziune. Copiii mi-au făcut atunci cadou… un cal.

Asta pentru că noi am povestit despre animale în show și ei, de bună credință, ca să-mi facă o bucurie, mi-au adus un cal. După vreo lună, am reușit să-l plasez într-un centru de echitație lângă București. Până atunci, a fost un chin.

I-am pus numele Azorel, ca de cățel, mă suna Titus Popovici și mă întreba: sunteți bine? Dar un leopard nu ar fi bun? Aveam un veterinar, prieten, unde mai duceam câinele, și când a auzit că am cal, și-a făcut cruce omul„, a povestit Dan Negru pentru Cancan.ro.

Invitat în emisiunea pe care Dan Negru o prezenta la acea vreme, Florin Piersic a adus aminte de un cal al lui care murise. Astfel, Titus Munteanu le-a dat ideea cadoului, pentru că se apropia ziua de naștere a prezentatorului tv.

Astfel, copiii din emisiune au mers în fața casei a lui Dan Negru și i-au pus o fundiță roșie la gât pe care au scris  ‘La mulți ani, Dan Negru’. Prezentatorul l-a ținut aproape o lună, până când vecinii s-au revoltat. După ce Poliția Comunitară a mers la el, Dan Negru a dus calul la un centru de echitație.