Dan Negru a vorbit în premieră despre noua sa emisiune de la Kanal D. „Are premii mari, cultură generală. Când ratezi, vine altul!”

Dan Negru pregăteşte un nou show la Kanal D, după succesul fulminant avut cu "Jocul Cuvintelor". Noua emisiune ar urma să fie difuzată de la începutul toamnei.

31 iul. 2022, 09:30
Dan Negru a vorbit în premieră despre noua sa emisiune de la Kanal D. „Are premii mari, cultură generală. Când ratezi, vine altul!”

Dan Negru a luat după el la Kanal D audienţa uriaşă pe care o făcea la Antena 1, iar cifrele demonstrează cu prisosinţă asta.  Show-ul „Jocul cuvintelor” a bătut recordul de audiențe atât la nivel național, cât și în marile orașe, propulsând Kanal D pe locul doi, după PRO TV.

În consecinţă, producătorii Kanal D au luat decizia de a ridica ştacheta, propunând tot o emisiune de tip quiz, avându-l ca prezentator tot pe Dan Negru.

Este un game-quiz, mai degrabă și asta nu înseamnă că Jocul cuvintelor intră în pauză. Nu, el are drumul lui acolo. Dar vine Tu urmezi! care are are de toate și game și quiz. Are premii mari, cultură generală. Aici, când ratezi vine altul. Sunt așteptați oameni din toate categoriile. Nu e public diferit„, a declarat Dan Negru, pentru wownews, referitor la noul show.

Citeşte şi Dan Negru câştigă mai puţini bani la Kanal D? „TOȚI colegii mei m-au sfătuit să rămân în Antenă unde aveam un salariu uriaș”

Acest format a fost difuzat pentru prima dată în 2013, în Italia, sub numele de „Avanti un altro”(n.r. Să vină următorul). În România va intra sub numele de „Tu urmezi!”. Este vorba despre un game show în care concurenţii stau la coadă, pe scenă, pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului.

Concurentul trebuie să răspundă corect la trei din patru întrebări, iar dacă răspunsul la două întrebări e incorect, următorul în rând îi va lua imediat locul. Pe parcursul show-ului, concurenţii sunt puşi la încercare prin diverse provocări prin care li se testează cunoştinţele, perspicacitatea, dar şi viteza de reacţie.

Citeşte şi Dan Negru are un succes uriaş în afaceri. Câţi bani a făcut anul trecut prezentatorul