Dan Negru are un succes uriaş în afaceri. Câţi bani a făcut anul trecut prezentatorul

Dan Negru are un succes uriaş în afaceri. De-a lungul timpului, s-a dus vorba că prezentatorul de la Kanal D ar fi făcut avere pentru este zgârcit. El contrazice această teorie şi spune că ar fi doar cumpătat, calitate care l-a ajutat să aibă tot ce are acum.

30 iun. 2022, 11:06
Dan Negru are un succes uriaş în afaceri. Câţi bani a făcut anul trecut prezentatorul
Dan Negru are un succes uriaş în afaceri

Dan Negru are un succes uriaş în afaceri. Nu doar audiențele de la show-ul Jocul Cuvintelor a surprins toată lumea, ci şi câştigurile din firmele pe care le deţine. Prezentatorul de la Kanal d reușește, an de an, să dovedească că este un om de afaceri cât se poate de priceput.

Citeşte şi: Dan Negru se alătură protestelor din benzinării: România are sonde de petrol, extrage, rafinează și totuși vinde scump

Dan Negru are un succes uriaş în afaceri

Anul 2021 a fost cel mai bun an pentru prezentatorul Kanal D, cel puțin în ceea ce privește sumele raportate către ANAF. Dan Negru este implicat în două companii, ambele având sediul în Timișoara, orașul său natal: D.N.C.

Impact, firma care are ca obiect activități de interpretare artistică și spectacole, și Dentlife Medical, fosta DNC Imob Group care se ocupă cu asistența stomatologică (la care este implicată și Codruța, soție prezentatorului, medic de meserie).

Conform raportărilor făcute către ANAF, Dan Negru a reușit, în anul fiscal 2021, să stabilească adevărate recorduri personale când vine vorba de banii pe care i-a câștigat. Astfel, firma D.N.C. Impact a reușit să obțină peste 1.500.000 de lei (peste 300.000 de euro) ca cifră de afaceri, scrie Fanatik.ro.

La profituri, firma lui Dan Negru a bifat, din nou, un record pentru vedeta Kanal D. Mai exact, compania prezentatorului a reușit să obțină peste 770.000 de lei, adică peste 155.000 de euro.

Cea de-a doua firmă la care este implicat Dan Negru a reușit, la rândul ei, să impresioneze. Mai exact, cifra de afaceri a depășit 650.000 de lei (peste 130.000 de euro). Profitul raportat, cel mai bun din istoria firmei, a ajuns la peste 310.000 de lei, adică peste 62.000 de euro.