Dan Negru câştigă mai puţini bani la Kanal D? „TOȚI colegii mei m-au sfătuit să rămân în Antenă unde aveam un salariu uriaș”

Dan Negru câştigă mai puţini bani la Kanal D? Jurnalistul face revoluție în televiziune cu show-urile de cultură generală, quiz game-urile, și le dă peste nas cu audiențele incredibile pe care le face la Kanal D.

19 iul. 2022, 08:54
Dan Negru câştigă mai puţini bani la Kanal D? „TOȚI colegii mei m-au sfătuit să rămân în Antenă unde aveam un salariu uriaș”
Dan Negru câştigă mai puţini bani la Kanal D?

Dan Negru câştigă mai puţini bani la Kanal D? După “Jocul cuvintelor”, începe un alt show revoluționar difuzat din toamnă la Kanal D, “Tu urmezi”. Jurnalistul a rămas, incontenstabil, „Regele audiențelor”.

Citeşte şi: Dan Negru, şocat de ce a găsit în Grecia. „Atena a ajuns un ghetou, litoralul e un fel de Eforie din anii ’90”

Dan Negru câştigă mai puţini bani la Kanal D?

Fără nicio excepție, TOȚI colegii mei din TV m-au sfătuit să rămân în Antenă unde aveam un salariu uriaș, eram respectat pentru că eram unul din fondatorii acelei televiziuni, cu succese TV de audiență greu egalabile cu diferite formate TV în mulți ani, de la Academia Vedetelor la Ciao Darwin, de la Revelioane la Blonde sau Next Star.  „Ești nebun, stai aici, nu-ți lipsește nimic de la bani la respect.”

Kanal mi-a oferit însă imboldul unei aventuri: quiz la TV, cultură generală pe o piață TV obișnuită cu producții îndoielnice. Nimeni nu credea că voi reuși. Mi-au spus toți: „Ești nebun de două ori, o dată că pleci și încă o dată că pleci să faci cultură generală la TV”.

Le mulțumesc foștilor mei colegi că au înțeles că trebuie să plec și mă bucur că transferul meu a fost un succes. Și, mai ales că s-a făcut fără poale-n cap. M-au îmboldit mulți să arunc cu pietre. Nu poți să arunci cu pietre în fântâna care ți-a dat apă.

Odată ce arunci cu pietre în unii, vei arunca și-n alții. N-am făcut asta niciodată. Dar succesul se datorează celor din Kanal care au știut să ne potențeze. Sunt antrenori buni, ceea ce cam lipsește altor televiziuni în ultimii ani.

Înainte de a mă decide să fac o schimbare în viața mea profesională, (la 50 de ani) aproape nimeni nu mi-a dat aripi. Toți mi-au spus: la 50 de ani nu merită să mai faci nicio schimbare. Ești nebun! Azi-dimineață am primit un telefon din Cluj. M-au invitat să vorbesc la o conferință despre curajul de a o lua de la capăt și de reuși la 50 de ani.

L-am întâlnit la Chișinău pe Nicolae Dabija, marele scriitor și dacă ar fi trăit, după succesul emisiunii Jocul Cuvintelor i-aș fi trimis un sms cu vorbele lui pe care am vrut să le aplic în viață: „Ai curajul să zbori cu aripile tăiate ca sã dovedești lumii că zborul nu depinde de aripi…”„, a declarat Dan Negru pentru Ciao.ro.