Dan Negru, atac devastator la adresa autorităților. „La noi, modelele de polițiști au fost Garcea și Robi din Las Fierbinți!”

Dan Negru a lansat un atac dur la adresa autorităților din România, după ce un polițist a ucis o fată pe trecerea de pietoni.

17 ian. 2022, 22:14
Dan Negru, atac devastator la adresa autorităților. „La noi, modelele de polițiști au fost Garcea și Robi din Las Fierbinți!”
Dan Negru, atac devastator la adresa autorităților. "La noi, modelele de polițiști au fost Garcea și Robi din Las Fierbinți!"

Dan Negru, atac devastator la adresa autorităților. Prezentatorul TV a răbufnit pe rețelele de socializare după ce un polițist a ucis o fată pe trecerea de pietoni.

Dan Negru, atac devastator la adresa autorităților. „La noi, modelele de polițiști au fost Garcea și Robi din Las Fierbinți!”

Dan Negru susţinecă oamenii legii nu își fac datoria, ci mai degrabă i-ar proteja pe interlopi și ar accidenta copii pe străzi. „Politia e in corzi. Accidentează copii, protejează interlopi. Totuși, nu-i judecați ! Cel mai urmărit program tv in Italia timp de 11 ani a fost „La Piovra” ( Caracatița) cu polițistul Corrado Cattani erou. Polizia di Stato din Italia a finanțat o parte din serial. Cattani a fost un model pentru mulți polițiști italieni. Toate țările au filme sau seriale in care polițiștii sunt eroi. De la CSI la Criminal Minds, de la Bruce Willis la Miami Vice. La noi, modelele de polițiști au fost Garcea și Robi din Las Fierbinți. Personaje excelente, actori admirabili. Dar n-am vazut niciun model-erou de politist! Gluma si batjocura au însoțit mereu uniforma lor. Cine ar vrea să fie Robi sau Garcea? Astea sunt modelele noastre de polițiști! Si francezii l-au avut pe jandarmul Louis De Funes dar si pe politistul Alain Delon. La noi modelul e hăhăiala… O țară tristă, plină de humor”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Stenograma discuţiilor dintre agentul de poliţie care a accidentat-o mortal pe Raisa şi dispecerul de la 112. „Ce să-i fac? E plină de sânge… Spuneţi-mi ce să-i fac!”

Lucian Bode, ministrul de Interne, a promis transparență totală în desfășurarea anchetei și prezentarea rezultatelor şi și-a exprimat regretul în fața unei asemenea tragedii. „Regret enorm această tragedie care a șocat o țară întreagă. Dincolo de funcția ministerială sunt tatăl unei fetițe de vârstă apropiată cu Raisa, iar sentimentul pe care îl simt este unul cutremurător. Știm că orice am spune, orice am face, nu o putem aduce pe Raisa înapoi. Însă, pentru familia îndoliată și pentru opinia publică, am obligația să dispun măsuri în limita competențelor legale și să prezint rezultatele acestor măsuri”, a spus Lucian Bode.

Tatăl Raisei, fetița ucisă de polițist pe trecerea de pietoni, declarație sfâșietoare: Dumnezeu va face ca el să plătească tot cu viața