Dan Negru, cea mai importantă lecţie pentru copiii săi: „Un om bun este de neînvins”

Dan Negru, unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune de la noi, a vorbit despre valorile pe care își dorește să le transmită copiilor săi. Acesta a mai dezvăluit că a primit o propunere de a candida pentru funcţia de primar al oraşului Timişoara.

27 sept. 2023, 16:20
Dan Negru, cea mai importantă lecţie pentru copiii săi: „Un om bun este de neînvins”
Dan Negru, cea mai importantă lecţie pentru copiii săi: "Un om bun este de neînvins"

Dan Negru, cea mai importantă lecţie pentru copiii săi. „Noi nu vrem să facem din copii Einstein, nu îi punem pe copii la TikTok, nu apar la televizor, nu îi expunem. Eu cred că un om bun este de neînvins. În orice generație, oricând, cu orice tehnologie, dacă vrei să construiești un om bun, pe el nu o să-l învingă nimeni. Deștepți sunt mulți, sunt o generație de oameni deștepți. Eu îi văd pe pustii ăștia, am făcut emisiuni cu copiii ăștia, de curând am fost la un spectacol unde am prezentat cele mai mari trupe trap din România și am întâlnit zeci de puști de 14 ani care veneau să facă poze și mi s-au părut foarte smart toți. Cred că diferența în generația asta este că aceia  care vor câștigă nu vor fi cei inteligenți, ci cei buni, care nu sunt mulți”, a spus Dan Negru pentru Spectacola.

Citeşte şi: Ce a păţit un turist cazat în pensiunea de la munte a Andreei Esca. „Nu îmi mai doresc o astfel de experienţă”

Prezentatorul TV a mai dezvăluit cum i-a marcat copilăria o banală întâlnire cu Stela Popescu: „Eu plecam din Timișoara cu mama și cu tată la mare, cu mașina sau cu trenul, cu ce nimeream. De obicei, noi, timișorenii, făceam o haltă în București. Asta făceau toți cei care veneau din Timișoara. Odată stăteam la un semafor în București, țin minte și acum semaforul, în Piață Universității, cred că aveam vreo 12 ani; atunci am văzut-o pe Stela Popescu. M-am uitat așa blocat la ea cum se uită oricine la o vedetă de la televizor, mama, tata se uitau și ei, dar îmi trăgeau coate să nu mă holbez. Ea a văzut că mă holbez și mi-a pus mâna pe cap și mi-a răvășit părul cum faci cu copiii. Am ținut minte tot timpul chestia aia. Dumnezeu m-a ajutat ca după ani și ani să devin apropiat al doamnei Stela Popescu, am fost la casa dumneaei de la mare de nenumărate ori, a venit la noi acasă, îi plăceau prăjiturile pe care le făcea soția mea. Am avut o relație destul de apropiată. I-am povestit,  nu mai ținea minte, dar asta este o amintire a mea din vacanță”.

Citeşte şi: Cum a murit fetiţa Anamariei Prodan. Mărturisire cutremurătoare a impresarei: „Dumnezeu a ştiut probabil cum le aşează pe toate” VIDEO

Dan Negru a primi8t, acum ceva timp, propunerea de a candida pentru funcţia de primar al oraşului Timişoara, dar a refuzat-o. „Nu mă pricep. Eu fac sesizările acelea în social media din punctul de vedere al omului simplu. Nu mă pricep la schimbări. Asta este și problema, toți se pricep la toate la noi. Nu ascund faptul că mi s-a propus nu o dată, ci de mai multe ori, să candidez. Ultima oară mi-au propus să candidez la Primăria Timișoarei și a fost amuzant. Ce să caut eu, Dan Negru, acolo pentru că nu mă pricep, nu știu de unde vine apă caldă, de unde pleacă tramvaiele din depou. Acolo trebuie să fie un om care se pricepe. Eu mă pricep la televiziune, să fac show-uri, asta fac de 30 de ani. Cred că trebuie să ne întoarcem la normalitate. Omul care știe de unde vine tramvaiul să fie primar, ăla care știe să facă emisiuni să fie prezentator, cel care dansează să fie dansator. La noi totul e pe dos; dansatorul e prezentator, actorul e primar, cântărețul e ministru”, a mai declarat Dan Negru.