Dan Negru, despre proiectul de la Hollywood: „Totul era pregătit, am luat și bilete de avion”

Dan Negru, despre proiectul de la Hollywood. Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori din România, toate emisiunile pe care le-a moderat au avut un adevărat succes. La fel se întâmplă și cu "Jocul cuvintelor", de la Kanal D.

21 apr. 2023, 17:31
Dan Negru, despre proiectul de la Hollywood: „Totul era pregătit, am luat și bilete de avion”
Dan Negru, despre proiectul de la Hollywood

Dan Negru, despre proiectul de la Hollywood. Cu toate că a încercat diferite formate până acum, jurnalistul a dat lovitura cu cu cea mai recentă emisiune de pe Kanal D. Cu toate că are multe realizări profesionale, prezentatorul are și un regret, care este legat de un proiect pe care voia să-l facă împreună cu prietenul său, Florin Piersic.

Citește și: Dan Negru critică dur programul TV de Paște: ”Kevin a rămas și Iisus a fost exilat și nu din rațiuni de business, după cum se vede în audiențe”

Aveam un proiect împreună, dar nu ne-a ieșit. Am vrut să mergem la Hollywood, să mă plimb cu el prin zona aia de case unde locuiau Chaplin, Robert de Niro etc. Știi de ce nu am reușit? Pentru că nu ne lăsau să mergem prin fața proprietăților. Nu am știut că nu se poate. Ne-au ajutat niște oameni din Los Angeles, am făcut multe demersuri.

El l-a cunoscut pe Richard Burton și am vrut să ajung unde a locuit actorul cu Elizabeth Taylor, să îi fac o surpriză lui Florin. Totul era pregătit, am luat și bilete de avion”, a declarat Dan Negru, pentru Unica.ro.

Dan Negru, despre proiectul de la Hollywood

Când oamenii au aflat faptul că Dan Negru vrea să părăsească complet formatul emisiunilor de divertisment și vrea să înceapă un nou drum în televiziune, nimeni nu i-a dat nicio șansă. Cu toate acestea, prezentatorul a demonstrat că oamenii caută, în continuare, și calitate pe micile ecrane.

„Acum un an când am plecat îmi ziceau toți: „Ești nebun cu litere. Toată lumea vrea Bia Khalifa și tu vrei să faci asta”. Eu am zis: ‘Hai să încercăm, că le-am făcut pe toate la viața mea!’. Știu cum e cu Mama Natură, dar vine o vreme cât totul se schimbă. Știi ce cred acum, că oamenii care vor să își ia mizerii și le iau după Youtube, din online.

Când făceam noi Mama natură sau Te pui cu blondele nu exista online-ul. Bine, aceste emisiuni nu erau atât de jos, pentru că era în spate Lazarov, care avea grijă să strunească un pic. Nimeni nu credea că un show cu litere, cu limba română, poate să facă cifre. În România a trebuit să vină un acționariat turcesc să facă o emisiune despre limba română, asta e jignitor pentru viața românească de televiziune”, a mai declarat Dan Negru.