Dan Negru, reacţie după ce a fost criticat pentru că susţine exmatricularea în școli: „Un elev a atacat un profesor cu un cuţit! E breaking news!”

Un mesaj contondent a fost postat de timisoreanul Dan Negru pe pagina sa de Facebook, in care a povestit cum un coleg de-al sau de clasa a fost exmatriculat fara prea multe comentarii, iar acest lucru le-a prins bine celorlalti. Nimeni din scoala sa de la Timisoara nu a mai indraznit sa creeze probleme la acea vreme.

06 apr. 2023, 19:38
Dan Negru, reacţie după ce a fost criticat pentru că susţine exmatricularea în școli: „Un elev a atacat un profesor cu un cuţit! E breaking news!”

În urmă cu două zile, Dan Negru atrăgea atenția, într-o postare pe Facebook, asupra faptului că în școlile din România, începând cu septembrie 2023, exmatricularea elevilor va fi interzisă. Realizatorul TV cerea repunerea profesorilor în drepturile pe care le-au avut pentru că altfel problemele generate de anumiți elevi pot evolua în situații extrem de grave.

O scriitoare îl face praf pe Dan Negru: „Un mare impostor. Un agramat care afirmă că ştie el cum trebuie făcută şcoala”

O scriitoare l-a taxat pe Dan Negru pentru unele greșeli gramaticale pe care realizatorul le-ar avea în postare. Astăzi, la un post de radio cunoscut, subiectul postării lui Dan Negru a fost analizat din nou, iar despre asta a scris chiar el.

În cursul zilei de azi, o profesoară a fost atacată de un elev, de la o școală de top din Capitală. „Azi, în București, un elev a atacat un profesor cu un cuțit … E breaking news!”, afirmă realizatorul tv.

„Postarea mea despre derbedeii care trebuie să fie exmatriculați din școli a stârnit mare iureș. Sunt in mașină și aud că un radio cu acoperire națională organizează mâine o dezbatere despre mine si despre ideea de a-i exmatricula pe derbedei din școli!”

Realizatorul e nervos că mii de profesori au îndrăznit să aprecieze părerea mea… Realizatorul, ca si radioul, părtinitori !

Apoi, la același radio, a venit breaking news: „O profesoară a fost înjunghiată de un elev la Colegiul Național „Ion Creangă“ din București”, scrie Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru, reacție tranșantă vizavi de cazul Anei Morodan: „Moralitatea e ca erecția: când o ai, se vede”

Dan Negru este impotriva faptului ca in ziua de azi, elevii nu mai pot fi exmatriculati din scoli.

Realizatorul TV este revoltat de aceasta decizie si spune ca dascalilor le trebuie redata puterea, in conditiile in care, astazi, regulile din scoli sunt ca cele dintr-un „azil de bolunzi”. „Cand eram in clasa a VIII, tin bine minte, l-au exmatriculat pe Cristi B. Lectia ne-a prins bine noua, celor ramasi, pentru ca a cumintit toata scoala. Azi, elevii nu mai pot fi exmatriculati! De la 1 septembrie au dat legea. Degeaba campaniile anti-drog din zilele astea daca profesorul e ingenuncheat de un derbedeu. Exmatriculati loazele din scoli! Redati-le puterea profesorilor!”, transmite Dan Negru.

Dan Negru face referire si la faptul ca dascalii nu mai au astazi aceeasi autoritate si sunt desconsiderati de catre elevi. „Azi profesorii umbla-n varful picioarelor sa nu-i deranjeze pe elevi. Profesorul care-i spune unui elev ca-i prost ajunge breaking news la televiziuni. Cica spunandu-i adevarul, elevul poate sa cada in depresie. Cirezile de prosti sunt protejate de lege! Azi, regulile din scoli sunt ca cele dintr-un azil de bolunzi si in locul doctorilor sunt profesorii care umbla-n varful picioarelor sa nu-i tulbure pe bolnavi. Rousseau avea drepate: „copilul ajunge, dupa educatia primita, pedeapsa sau rasplata!”, arata Dan Negru.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

O scriitoare îl face praf pe Dan Negru: „Un mare impostor. Un agramat care afirmă că ştie el cum trebuie făcută şcoala”

O scriitoare îl face praf pe Dan Negru. Recent, jurnalistul a făcut o postare pe Facebook, acolo unde a vorbit despre calitatea învățământului românesc, despre care consideră a fi una îndoielnică. În urma postării sale, Alunița Voiculescu, scriitor și traducător, l-a taxat dur pe prezentator pentru greșelile gramaticale, la final dându-i și nota 2.

Citește și: Dan Negru a bătut palma cu Dorian Popa. Ce afacere pornesc cei doi

O scriitoare îl face praf pe Dan Negru

Remarcam mai demult, cu tristeţe, cum am ajuns să avem nu doar extrem de puţine emisiuni-concurs de cultură generală pe principalele canale TV generaliste, dar cum sunt ele şi prezentate, în mod paradoxal, de persoane evident inculte. Am fost mereu o mare fană a acestui tip de emisiuni, le urmăream în tinereţe pe mai multe televiziuni, chiar şi pe unele în limbi pe care nu le stăpâneam foarte bine, de pasionată ce eram. Dar la cea prezentată de acest individ, pe Kanal D, mi-a fost pur şi simplu imposibil să mă uit. Din cauza lui.

Nu numai că mi se pare de neascultat, în general, dar clar nu era locul lui acolo, la această emisiune. Era doar un mare impostor. De câteva luni încoace, la lista dezamăgirilor s-a adăugat şi emisiunea-concurs de la Prima TV, la care am făcut un efort considerabil să suport discuţiile tâmpe dintre prezentatori (în special fata aia venită de la ştiri mondene e ceva deosebit…), doar pentru că îmi plăcea jocul. Dar nu am rezistat mult.

Ei bine, aşa cum se întâmplă mereu atunci când ridici impostorii în poziţii pe care nu le merită, aceştia şi-o iau în cap şi ajung să se creadă de-a dreptul merituoşi. Capătă tupeul de a emite păreri în domenii de care nu au habar şi antrenează în delirul lor turme de aplaudaci încă şi mai puţin pricepuţi decât ei, care le întăresc impresia de falsă valoare pe care şi-au format-o. (Observaţie valabilă şi pentru politica din zilele noastre, desigur.)

Aproape 8.000 de like-uri şi mult peste 3.000 de distribuiri are această mizerie de postare în care nimic nu este cum trebuie, nici măcar biata punctuaţie. Un agramat care afirmă că ştie el cum trebuie făcută şcoala, aplaudat şi distribuit la greu de cadrele didactice care nu au înţeles nimic din profesia lor. România de azi”, a scris Alunița Voiculescu, pe rețelele sociale.