Dan Negru, devastat de durere. Mesajul postat pe Internet: „Aflu cu mâhnire că s-a dus”

Dan Negru, devastat de durere. Octavian Iordăchescu, unul dintre cei apreciaţi oameni de televiziune din ţara noastră a încetat din viaţă la 78 de ani. Milioane de români au urmărit emisiunile la care şi-a adus contribuţia Iordăchescu.

20 oct. 2021, 18:08
Dan Negru, devastat de durere. Mesajul postat pe Internet: „Aflu cu mâhnire că s-a dus”
Dan Negru, devastat de durere

Dan Negru, devastat de durere. Printre cei care au reacţionat imediat la anunţul trecerii în nefiinţă a lui Octavian Iordăchescu se numără şi Dan Negru. Acesta a postat un mesaj emoţionant pe Facebook.

Dan Negru, devastat de durere

Aflu cu mâhnire ca s-a dus Tavi Iordăchescu. Am făcut festivaluri Callatis împreuna, am făcut și vreo două revelioane la tv cu Tavi Iordăchescu, Dan Mihăescu, Mitică Moroșanu…

Niște „Expendables”, meșteșugari de televiziune, din ăia care nu se lăudau in ziare cu meseria lor, din ăia care făceau și tăceau. Și-n meseria asta butoaielor goale fac cea mai mare gălăgie.

Duminica in familie” a Mihaelei Rădulescu , „DanutSRL”-ul lui Bitman, „Ora Veselă” de la Radio România, Radio Vacanța sau Cerbul de Aur se leagă de Tavi Iordăchescu…

I-o fi drumul lin…”, a scris Dan Negru pe pagina sa de socializare.

Citeşte şi: Dan Negru îi desființează pe politicieni: „Se ceartă ticăloşii cu proştii. Mirosul de ceartă vine de la WC-urile din fundul curţii, aici suntem primii în Europa”

Dan Negru a vorbit despre plecarea din televiziune

Dan Negru se reprofilează. Prezentatorul TV, supranumit și „Regele audiențelor”, a dezvăluit ce va face după ce se va lasa de televiziune. Nimeni nu se aşteaptă ca vedeta să se ocupe de… agricultură.

Jurnalistul le-a spus fanilor că este pasionat de agricultură, iar cultivarea roșiilor este o activitate care îi place foarte mult și în același timp un „plan de retragere”.

Mă pricep la roşii; sunt hobby-ul meu. Arta e să te pricepi să le uzi, dimineața sau seara, cu apă călduță, direct la rădăcină, ocolind frunzișul.

Nu le vând, dar când mă las de televizune, mă apuc de roșii… 2647 de soiuri de legume a pierdut România in ultimii 20 de ani. ‘Inimă de bou’, soiul românesc, a fost înregistrat de francezi și pierdut definitiv de România.

Sunt pline piețele de șarlatani și chimicale. Am două ponturi:– fugiți de roşiile alungite excesiv, țuguiul arată că e o forțată, biostimulată.– fugiți de cei care vând cantități mari, sunt comercianți. Luați roşii de la ăia care au câteva pe tarabă, ăia sunt producători adevărați.Și când le luați, nu uitați că România a pierdut 2.647 de soiuri de legume in ultimii 20 de ani!”,  a scris Dan Negru pe Facebook. (Vezi AICI mai multe detalii)