Dan Negru îi desființează pe politicieni: „Se ceartă ticăloşii cu proştii. Mirosul de ceartă vine de la WC-urile din fundul curţii, aici suntem primii în Europa”

Criza guvernamentală e criticată dur de cei din afara sistemului. Dan Negru e unul dintre cei care condamnă jocurile politice care se fac în acest moment.

06 sept. 2021, 14:05
Dan Negru îi desființează pe politicieni: „Se ceartă ticăloşii cu proştii. Mirosul de ceartă vine de la WC-urile din fundul curţii, aici suntem primii în Europa”

Dan Negru s-a arătat extrem de dezamăgit de ceea ce se întâmplă în politica românească şi de instabilitatea politică creată, care poate avea repercusiuni asupra României.

„Se ceartă unii in politică. Ticăloşii cu proştii. A zis-o Voltaire : Politica s-a născut când primul ticălos l-a întâlnit pe primul prost. Mirosul de ceartă vine de la wc-urile din fundul curţii. România e ţara cu cele mai multe wc-uri in fundul curţii din Europa. 31% dintre noi se cufuresc in fundu’ curţii. 0,1% nemţii. 1% ungurii. Noi suntem primii. De aici mirosu’ ălora de se ceartă”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Tensiuni uriașe pe tema moțiunii de cenzură

Au fost tensiuni uriașe în ședința din Parlament, unde astăzi s-a încearcat stabilirea calendarului moțiunii de cenzură.

Astăzi s-a decis că moțiunea de cenzură inițiată de USR PLUS și AUR împotriva Guvernului Cîțu nu va citită în Parlament, votul fiind de 9-7.

George Simion a avut o primă reacție după ședința Biroului Permanent Reunit.

„Mai mare tradarea ca asta nu exista! Practic o motiune de cenzura pe care nu suntem lasati sa o inaintam. Motiunea de cenzura este suspendata pana ajunge Florin Citu presedinte la PNL. Ne acuzau ca sunt semnaturi false. Uitati toti parlamentarii AUR sunt aici.

Orice am depune este blocat de monstruasa coalitie care conduce romania. Au de dat explicatii clare despre ceea ce s-a întamplat la sedinta BPR ale Parlamentului”, a spus Simion.

Votul a fost nominal la cererea senatoarei PNL, Alina Gorghiu, adică să se știe cum votează fiecare membru al BPR. Ludovic Orban a refuzat să voteze.

Liderii USR PLUS îi fac praf pe social-democrați, după ce aceștia au părăsit ședința. „Biroul Permanent Reunit a fost boicotat a treia oară de PSD. Nicio supriză: USL trăiește. În spațiul public, Marcel Ciolacu strigă că vrea să-l demită pe prim-ministru, dar reprezentanții PSD părăsesc ședințele în care ar putea să facă asta. Boicotând a treia oară ședința Biroului Permanent Reunit de stabilire a calendarului moțiunii de cenzură, Marcel Ciolacu a confirmat că are comandă dublă și că nu-și dorește cu adevărat demiterea lui Florin Cîțu. Pe scurt: a pus PSD la remorca domnului Florin Cîțu”, transmit liderii USR PLUS pe pagina de Facebook a formațiunii.