Dan Negru se reprofilează. A vorbit despre plecarea din televiziune: „Sunt pline piețele de șarlatani”

Dan Negru se reprofilează. Prezentatorul TV, supranumit și „Regele audiențelor”, a dezvăluit ce va face după ce se va lasa de televiziune. Nimeni nu se aşteaptă ca vedeta să se ocupe de... agricultură.

12 aug. 2021, 23:29
Dan Negru se reprofilează. A vorbit despre plecarea din televiziune: „Sunt pline piețele de șarlatani”
Dan Negru se reprofilează

Dan Negru se reprofilează. Jurnalistul le-a spus fanilor că este pasionat de agricultură, iar cultivarea roșiilor este o activitate care îi place foarte mult și în același timp un „plan de retragere”.

Citeşte şi: Dan Negru dă cărţile pe faţă: de ce a plecat, de fapt, Florin Călinescu de la Pro TV: „Oamenii rămân acolo unde sunt iubiți”

Mă pricep la roşii; sunt hobby-ul meu. Arta e să te pricepi să le uzi, dimineața sau seara, cu apă călduță, direct la rădăcină, ocolind frunzișul.

Nu le vând, dar când mă las de televizune, mă apuc de roșii… 2647 de soiuri de legume a pierdut România in ultimii 20 de ani. ‘Inimă de bou’, soiul românesc, a fost înregistrat de francezi și pierdut definitiv de Fomânia.

Dan Negru se reprofilează

Sunt pline piețele de șarlatani și chimicale. Am două ponturi:– fugiți de roşiile alungite excesiv, țuguiul arată că e o forțată, biostimulată.– fugiți de cei care vând cantități mari, sunt comercianți. Luați roşii de la ăia care au câteva pe tarabă, ăia sunt producători adevărați.Și când le luați, nu uitați că România a pierdut 2.647 de soiuri de legume in ultimii 20 de ani!

”,  a scris Dan Negru pe Facebook.

Adevărul despre averea lui Dan Negru

În urmă cu mai mulți ani, Dan Negru și Liviu Vârciu aveau mai multe concerte împreună. Primul prezenta concertele, iar Liviu Vârciu cânta. Dan Badea a povestit cum prezentatorul TV de la Antena 1 a preferat să pună banii de-o parte, iar cântărețul să își achiziționeze o mașină.

Apropo de bani şi de investit. Dan Negru şi Liviu Vârciu au avut vreo sută de concerte într-o vară. Dan Negru le prezenta şi Vârciu le cânta. Dan Negru, aşa cum îl ştim, a pus toţi banii la saltea, 100 de dolari parcă lua pe vremea aia…şi a pus 10.000 de dolari ‘pe dreapta’. Şi Vârciu lua de nu ştiu câte ori mai mult, deşi împărţea la 3, dar erau alţi bani că era formaţie în vogă.”, spune Dan Badea.

În acea vară, Dan Negru a găsit un teren în zona Unirii și l-a sunat pe Liviu Vârciu, sfătuindu-l să investească și el. La acel moment, cântărețul a refuzat pentru că își dorea să cumpere un BMW la mâna a doua. După câțiva ani de la această discuție, prezentatorul TV a vândut terenul pentru două milioane și l-a sunat pe Vârciu pentru a-l întreba dacă mai are mașina.

S-au strâns nişte bani şi după vara aia a găsit Dan Negru un teren, la Unirii, 1.000 de metri pătraţi…10.000 de dolari. Omul mai avea nişte parcele, iar Dan l-a sunat pe prietenul Liviu: ‘Are omul de vânzare, eu zic să investeşti că nu îi dai pe toţi, dar măcar o parcelă de 10.000 de dolari’. Vârciu i-a spus: ‘Nu, că am găsit un BMW la mâna a doua şi vreau să-mi iau’.”, povestește Dan Badea.