Dan Negru, dezamăgit de politicienii din România. Autostrada A1, motiv de revoltă pentru prezentator: „Dacă as fi avut un tub de graffiti, aș fi scris aici”

Dan Negru, dezamăgit de politicienii din România. În ultima vreme, prezentatorul este extrem de activ pe rețelele sociale, unde și-a manifestat dezamăgirea că provinciile istorice ale României nu sunt încă legate între ele prin autostrăzi.

18 aug. 2023, 10:04
Dan Negru, dezamăgit de politicienii din România. Autostrada A1, motiv de revoltă pentru prezentator: „Dacă as fi avut un tub de graffiti, aș fi scris aici”
Dan Negru, dezamăgit de politicienii din România

Dan Negru, dezamăgit de politicienii din România. Jurnalistul lansează un nou mesaj, de data aceasta pentru autorități, deoarece vine cu o informare în legătură cu Autostrada A1, mai exact Autostrada Timișoara- Margina, care nici în prezent nu este terminată.

Citește și: Dan Negru, revoltat după înjurăturile lui Gheboasă la Untold. Prezentatorul TV a găsit soluția: „Nimeni nu are curajul să vorbească despre asta!” (FOTO)

Dan Negru, dezamăgit de politicienii din România

Într-o postare pe Facebook, Dan Negru a atașat o fotografie din locul în care Autostrada A1 este neterminată. Realizatorul TV s-a arătat dezamăgit de faptul că provinciile istorice ale României sunt încă nelegate între ele prin autostrăzi, la 105 ani de la Marea Unire.

Azi am trecut pe aici! Autostrada asta e tot neterminată și acu’, în august 2023! Neputincioși? Rău-voitori? La 105 ani de la Unire, România nu a reușit să-și unească marile provincii istorice prin autostrăzi ! Din neputință?Din rea-voință?

Dacă as fi avut un tub de graffiti aș fi scris aici vorbele lui Orwell: ‘Un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice.‘“, a scris Dan negru pe Facebook.

Dan Negru face praf turismul din România: „E paradisul hoţilor!”

Mă uit cu „ciudă” la Muntele Fuji. Singurul lor munte e un brand mondial doar pentru că japonezii au înțeles că publicitatea e abțibild pentru creiere. Noi nu avem abțibildul ăsta. Ca să-l facă cunoscut, japonezii au cumpărat ani de zile publicitate de țară.

Noi ne-am chinuit cu frunza logo de țară, apoi i-am bagat in pușcărie pe ăia care au făcut-o și ne-am lăsat păgubași. Îl promovăm pe Dracula, care e invenția unui scriitor irlandez, Bram Stocker. La noi, turismul e paradisul hoților, de la miniștri la hotelierii lacomi.

Din singurul lor munte, Fuji, japonezii au făcut o legendă mondială. Copiii lor învață la școală că țara lor e un arhipelag sărac, fără resurse și că doar oamenii pot face din Japonia o țară mare. Noi învățăm că avem o țară bogată, cu de toate, mare, munte, deltă. Nu ne învață nimeni cum să le merităm”, a scris Dan Negru pe Facebook.