Dan Negru va prezenta o nouă emisiune la Kanal D

Kanal D pregătește o nouă lovitură pe piața media, în lupta pentru audiență cu Antena 1 și Pro TV. Postul turcesc de televiziune urmează să adopte o nouă emisiune în grila de programe. Este vorba despre show-ul The Floor, iar în cărți pentru a prezenta această emisiune ese numeni altul decât Dan Negru. 

10 aug. 2023, 09:08
Dan Negru va prezenta o nouă emisiune la Kanal D

Formatul cumpărat de Dogan Media International este de origine olandeză și a cucerit Europa la nivel de audiență. „În show-ul The Floor, 49 de împătimiți ai quiz-urilor se vor înfrunta în dueluri de cultură generală pe o podea gigantică cu LED-uri, segmentată în pătrate egale, fiecare reprezentând un domeniu de cunoştinţe”, a precizat Kanal D, referitor la noul proiect din grilă.

Citește și: Dan Negru condamnă lipsa de promovare a stațiunilor turistice de pe litoral. Ce l-a deranjat pe prezentatorul TV pe Autostrada Soarelui

 

Dan Negru ar urma să prezinte The Floor, noul quiz show de la Kanal D

Favoritul în cursa prezentării noului show de cultură generală de la Kanal D este nimeni altul decât Dan Negru, scrie Cancan. Cel mai probabil, decizia șefilor turci a venit ca urmare a succesului înregistrat de moderator din postura de gazdă a altor două emisiuni similare – Jocul Cuvintelor și Tu Urmezi.

Citește și: Dan Negru, indignat că românii nu-și respectă vedetele trecute de o anumită vârstă: „În România, bătrânețea începe la 30 de ani! Esca, Smiley, Delia sunt considerați bătrâni. Larry King n-ar fi avut nicio șansă la noi”

Turcii mizează pe dezinvoltura românilor puși să amuze audiența și, pe bună dreptate, cine altcineva s-ar preta mai bine să își gestioneze conaționalii, dacă nu Dan Negru?! Sursele CANCAN.RO mai susțin că producătoarea show-ului The Floor va fi Dana Mladin, cea alături de care Dan Negru lucrează de peste două decenii.