Dan Negru explică plecarea de la Antena 1 la Kanal D. „Un coleg de la Pro TV mi-a spus salariul lui era de vreo trei ori mai mare ca al meu!”

Dan Negru este protagonistul celei mai importante mutări pe piaţa media din ultima perioadă. După 21 de ani petrecuţi la Antena 1, prezentatorul supranumir "Regele audienţelor" a semnat cu Kanal D.

26 ian. 2022, 08:13
Dan Negru explică plecarea de la Antena 1 la Kanal D. „Un coleg de la Pro TV mi-a spus salariul lui era de vreo trei ori mai mare ca al meu!”
Dan Negru explică plecarea de la Antena 1 la Kanal D

Dan Negru explică plecarea de la Antena 1 la Kanal D. Prezentatorul TV a explicat, cu puțin timp înainte ca postul Kanal D să anunțe mutarea,  care sunt motivele pentru care își dorește atât de mult o schimbare profesională.

Dan Negru explică plecarea de la Antena 1 la Kanal D. „Un coleg de la Pro TV mi-a spus salariul lui, era de vreo trei ori mai mare ca al meu!”

„Iubesc televiziunea ca meserie mai mult decât iubesc o anumită televiziune. Zvonuri au fost multe în anii mei de televiziune, dar piața TV e previzibilă. În topul audiențelor TV din România locul 1 a fost mereu același, Pro TV. De la o vreme, locul doi e al Kanalului. Care se bate cu o Antenă ale cărei investiții financiare au fost absolut uriașe în anii din urmă. Din păcate, publicul n-a ținut cont de asta. Cu bani poți să cumperi un câine, dar nu poți să-l faci să dea din coadă. Mai e și Prima, care și-a schimbat acționariatul și care vrea să demonstreze, mai sunt și televiziunile de știri care au câștigat public”, a spus DSan Negru pentru Ciao!.

Dan Negru, primele declarații despre trecerea la Kanal D. Ce mesaj are pentru şefii de la Antna 1

Dan Negru a ţinut să explice şi care sunt pretenţiile sale financiare. „Antena are bugete diferite, ca și cei cu telefonia mobilă. Dacă ești nou venit în rețea ai toate avantajele posibile, dacă ești de la început în rețea nu mai prezinți interes, ha,ha. Cei din managementul Antenei însă pot confirma că nu mi-am negociat salariul în anii ăștia mulți, m-a interesat în primul rând să am producții de succes. Degeaba ai un salariu mare dacă ai producții ieftine. Niște ani, cred că vreo 12, am avut același salariu de Revelioane deși eram lider an după an. Într-un an, un coleg de la Pro mi-a spus salariul lui, era de vreo trei ori mai mare ca al meu, deși eu eram liderul. Anul trecut chiar TVR și-a plătit mai bine prezentatorii de Revelion, deși eu am câștigat în audiențe mult mai mult. Nu am făcut televiziune ca să fac bani, am făcut bani ca să fac televiziune”, a mai spus prezentatorul TV.

De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1. Dezvăluiri din culise: ce emisiuni va face la Kanald D

Întrebat ce l-ar determina să plece din televiziune, Dan negru a răspuns: „Televiziunea de azi nu mai produce hituri cum o făcea în golden age. În România sunt două televiziuni siameze, Pro și Antena care copiază Pro. Și ambele în goana după profit au uitat de public, oferind programe siameze, fiecare încercând să pună piedică celeilalte. Dar uitând de public. Există Kanal ca alternativă la cele două, există Prima, TVR și canalele de știri. Ofertă săracă. De asta au crescut atât de mult Netflix sau online, pentru că televziunea prin programele slabe i-a trimis pe oameni departe de televizor. Găștile din TV au prosperat în perioada asta în care publicul contează mai puțin decât profitul. Găștile m-ar determina să plec. Sper totuși ca piața de TV își va reveni, sunt optimist”.


loading...
Partenerii noștri