De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1. Dezvăluiri din culise: ce emisiuni va face la Kanald D

Dan Negru și-a luat adio de la Antena 1 după 22 de ani și a semnat cu Kanal D. Prezentatorul TV va avea patru emisiuni la Istanbul!

25 ian. 2022, 10:39
De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1. Dezvăluiri din culise: ce emisiuni va face la Kanald D
De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1 la Kanal D

De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1. Dezvăluiri din culise: ce emisiuni va face la Kanald D. Plecarea lui Dan Negru din Antena 1 vine după ce acesta a fost învins ân premieră de Pro TV în războiul audiențelor de Revelion. Prezentatorul TV le-a reproșat șefilor săi că nu ar fi fost susținut suficient, iar vechile negocierile cu Kanal D au fost reluate!

De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1. Dezvăluiri din culise: ce emisiuni va face la Kanald D

Dan Negru nu a primit răspunsurile aşteptate de la şefii Antenei 1, astfel că a decis să redeschidă negocierile de la Kanal D. Discuţiile au început când Dan Negru se afla în Emiratele Arabe Unite pentru a filma ediția de Crăciun cu Florin Piersic. Acesta nu a putut da un răspuns la momentul respectiv și a analizat fiecare propunere primită de la șefii Kanal D. Producătorii au așteptat decizia vedetei încă de pe 16 decembrie, dar au primit-o în ianuarie 2022. Șefii de la Kanal D l-au invitat pe Negru în luna decembrie la Istanbul, iar părţile au reușit să ajungă la un numitor comun.

Dan Negru spulberă Antena 1 după ce a „copiat” reţeta Pro TV de audienţă. „Eşti lider când eşti original”

După ce au pierdut „Survivor”, show cumpărat de Pro TV, şefii de la Kanal D au decis să îi satisfacă lui Dan Negru orice dorință pentru a reuși să umple golul lăsat în audiențele. Acm, Dan Negru negociază pentru o emisiune de divertisment la Kanal D şi a obţinut ca show-ul să fie și produs de el, ceea ce însemna că, pe lângă onorariul uriaș pe care îl va câștiga ca prezentator, va încasa și un procent substanțial din banii din publicitate, scrie Fanatik. Vedeta nu a comentat încă informația plecării de la Antena 1 la Kanal D. „Sunt la filmări la Chișinău”, a spus Dan Negru, care are contracte importante pentru emisiuni de divertisment și în Republica Moldova, la Prime TV.

 


loading...
Partenerii noștri