Dan Negru, primele declarații despre trecerea la Kanal D. Ce mesaj are pentru şefii de la Antena 1

Dan Negru a vorbit în premieră despre trecerea la Kanal D, după 21 de ani petrecuţi la Antena 1. Prezentatorul TV a fost supranumit "Regele audiențelor" datorită performanţelor obținute de-a lungul timpului!

25 ian. 2022, 11:41
Dan Negru, primele declarații despre trecerea la Kanal D. Ce mesaj are pentru şefii de la Antena 1
Dan Negru, primele declarații despre trecerea la Kanal D

Dan Negru, primele declarații despre trecerea la Kanal D. Prezentatorul TV susţine că este pregătit să cucerească în continuare publicul făcând ce știe mai bine, televiziune, la Kanal D.

Dan Negru, primele declarații despre trecerea la Kanal D

„Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa ca profesia mea să-mi fie și pasiune și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirații. Când am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune.Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă!”, a spus Dan Negru, conform Kanal D.

„Kanal D își îmbogățește echipa cu unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România: Dan Negru. Personalitate energică, complexă, cu o experiență de peste 20 de ani în media, prezentator, dar și scenarist și realizator TV de succes, cu o energie inepuizabilă și reinventându-se în permanență, Dan Negru este pregătit să cucerească în continuare publicul făcând ce știe mai bine, televiziune, la Kanal D”, transmite postul TV.

Dan Negru spulberă Antena 1 după ce a „copiat” reţeta Pro TV de audienţă. „Eşti lider când eşti original”

Dan Negru a ţinut să le mulţumească şi foştilor colegi. „Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulţumesc! Porecla „regele audienţelor” le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune şi împreună plecăm pe drumuri noi. Nu căutaţi vreo urmă de neînţelegere cu cei rămaşi. N-o să găsiţi! Ei rămân prietenii şi colegii mei. Lecţia de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1. Dezvăluiri din culise: ce emisiuni va face la Kanald D

Dan Negru s-a format la școala de televiziune a lui Valeriu Lazarov și s-a aflat la cârma unor formate internaționale de anvergură precum „Guess My Age”, „Beat The Blondes”, „Who Wants to Be a Millionair”, „Ciao Darwin”, „Star Factory”, “Deal or No Deal”, “Minute to Win It”, “Money Drop”, “Let’s Make a Deal”. A fost inclus în “Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan, în două țări (România și Republica Moldova), formate TV internaționale, care au fost lider de audiență.