Dan Negru mai sincer ca oricând! Care e cea mai mare frică a prezentatorului TV

Dan Negru, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România, a venit cu dezvăluiri despre viața sa privată, într-un interviu în care a fost mai sincer ca oricând. De asemenea, prezentatorul a dezvăluit și care sunt cele mai mari temeri ale sale.

05 mai 2022, 14:08
Dan Negru mai sincer ca oricând! Care e cea mai mare frică a prezentatorului TV

Dan Negru este un celebru prezentator de televiziune, cunoscut pentru emisiunile sale din cadrul televiziunii Antena 1. În ultimul an, a făcut o schimbare uriașă în viața sa profesională și a devenit prezentatorul noii emisiuni ”Jocul Cuvintelor”, la Kanal D, unde participanții din cadrul acestui show sunt chiar persoane de rând.

Citește și: Speranța lui Dan Negru, după ce Elon Musk a cumpărat Twitter: „Vrea să elibereze internetul”

De curând, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Ciao, Dan Negru a spus că vrea să fie un exemplu pentru copiii săi: „Cei mici cu ochii pe mine. Trebuie să fiu tătic model”. În cadrul interviului, acesta nu a ezitat să dea informații din viața sa privată.

Întrebat despre cel mai bun lucru pe care l-a învățat de la părinții săi, Dan Negru a dezvăluit: ,,Omenia. Cred că e cel mai important lucru și asta încerc să le-o transmit și eu alor mei. Omenia de a fi om cu oricine. Când intri undeva să dai “bună ziua”, când pleci să saluți.”

Dan Negru a mărturisit faptul că copiii săi nu își ocupă timpul uitându-se la televizor, lucru ce îl face să se simtă ușurat deoarece, după spusele acestuia: ,,N-au model la TV”.

Citește și: Dan Negru, reacție vehementă după ce a văzut serialul cu Volodimir Zelenski. Care este asemănarea cu România

Cât despre televiziune, acesta spune cu nostalgie că ,, nu prea mai oferă nimic”. Prezentatorul își amintește cu drag de momentele petrecute pe platourile de filmare alături de Florin Piersic sau de Vadim Tudor.

,,Îl aduceam pe Piersic și povestea jumătate de oră. Făceam emisiuni de genul acesta, quiz cu Vadim. Mamăăă! Avea atât de multe povești! Îl întrebam, de exemplu, pe Vadim “Cine a inventat avionul cu reacție”. Și el îmi spunea “m-am întâlnit cu Henry Coandă în o mie…”, a mai spus el.

Dan Negru, mai sincer ca oricând! De ce îi e frică să meargă la doctor

Dan Negru a recunoscut faptul că îi este frică să meargă la doctor, în ciuda faptului că a primit numeroase oferte din străinătate. ,,Mie mi-e frică să mă duc la nevastă-mea cu dinții, darămite la alți medici”, mărturisește acesta cu un simț remarcabil al umorului.

Dan Negru afirmă că au fost câteva situații excepționale în care a fost nevoit să se folosească de statutul său în societate pentru a obține anumite lucruri, însă nu a abuzat de acest privilegiu.

,,M-a luat de câteva ori rușinea când stăteam la coadă și-mi ziceau “bagă-te înainte”, la impozite și la de astea. De câteva ori mai scăpam… “ia, uite-l pe ăla, hai înainte”. M-a ajutat de câteva ori”, afirmă vedeta conform ciao.ro

Citește și: Dan Negru, reacţie dură după ce vedetele s-au înghesuit să-l vadă pe cel mai cunoscut yoghin din lume