Dan Negru nu este impresionat de presupusa vizită a lui Elon Musk în România. „În agenda lui noi suntem trecuţi lângă rinocerii din Africa de Sud”

Dan Negru a avut o reacţie critică despre vizita lui Elon Musk în România. Cel mai bogat om din lume a închiriat Castelul Bran pentru o petercere de Halloween, la care a invitat miliardari şi vedete din showbiz.

31 oct. 2022, 13:57
Dan Negru nu este impresionat de presupusa vizită a lui Elon Musk în România. „În agenda lui noi suntem trecuţi lângă rinocerii din Africa de Sud”
Dan Negru nu este impresionat de vizita lui Elon Musk în România. "În agenda lui noi suntem trecuţi lângă rinocerii din Africa de Sud"

Dan Negru nu este impresionat de vizita lui Elon Musk în România. Prezentatorul TV iese din rândurile celor care se declară admiratori ai lui Elon Musk. Totuşi, îi găsesăte miliardarului american şi calităţi.

„În agenda lui Elon Musk noi suntem trecuți lângă rinocerii din Africa de Sud pe care-i vânează în vacanţa de iarnă și lângă corturile de iută din Mongolia în care doarme în vacanţa de vară. Nu suntem trecuți ca potențiali parteneri de afaceri. Noi le dăm circul, nu pâinea”, a scris Dan negru pe Facebook.

Citeşte şi: Recompensă de 10.000 de euro cash pentru o fotografie cu Elon Musk în România. Un milionar român pune banii pe masă! VIDEO

„Mie-mi place însă curajul lui Elon Musk de a elibera online de cenzură. E declarația lui. Culmea, occidentul a câștigat războiul cu comunismul tocmai prin libertatea de expresie, prin spiritul critic, piața liberă, promovarea competenței! Azi, același occident dărâmă statui și cenzurează. Idioții au putere si elitele sunt ruinate. Elon Musk speră să elibereze rețele sociale de excesiva „politică de moderare e conținutului”. N-o să reușească! România e un exemplu: am colegi de breaslă in televiziuni de știri care una spun la serviciu, pe sticlă, și alta cred și spun acasă. Unii dintre ei au conturi cu nume false unde-și postează adevarata părere. Le e frică să o spună pe față. De asta Elon Musk nu va putea să elibereze online!”, a mai scris prezentatorul TV.

Citeşte şi: Dana Budeanu susţine că Elon Musk nu este, de fapt, în România! „El nu este independent. Este o săgeată a sistemului american”

„Dimpotriva, cenzura se va înăspri pentru că utilizatori nici măcar nu-și vor mai da seama că nu mai au drepturi. Ca-n povestea cu păsările care cresc in cușcă și cred ca zborul e o boală. Cenzura plecă prima dată din tine! Când te cucerești pe tine, nu te temi de nimic. Asta e lecția pe care noi putem să i-o dăm domnului Musk: cei din online sunt în cușcă deja și cred că zborul e o boală!”, a încheiat Dan Negru.