Dana Budeanu susţine că Elon Musk nu este, de fapt, în România! „El nu este independent. Este o săgeată a sistemului american”

Dana Budeanu nu crede că Elon Musk, cel mai bogat om din lume, se află în România, deşi toată lumea vorbeşte de petrecerea organizată de miliardarul american la Castelul Bran.

31 oct. 2022, 09:08
Dana Budeanu susţine că Elon Musk nu este, de fapt, în România! „El nu este independent. Este o săgeată a sistemului american”
Dana Budeanu susţine că Elon Musk nu este, de fapt, în România! "El nu este independent. Este o săgeată a sistemului american"

Dana Budeanu susţine că Elon Musk nu este, de fapt, în România! „Eu nu cred că este Elon Musk aici şi este părerea mea. Probabil că este folosit ca element. Această petrecere este organizată cu acordul şi cunoştinţa autorităţilor din România. Este organizată de foarte mult timp, clar. Aceşti oameni sunt totuşi, ştim cine sunt. Nu sunt de capul lor pe Pământ. După părerea mea, este o organizare de cel puţin jumătate de an. Este o petrecere organizată din timp”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Citeşte şi: Elon Musk a fost cucerit de preparatele românești. Ce i-a plăcut cel mai mult miliardarului

Designerul susţine că bogaţii lumii vin în secret de peste 20 de ani în România: „Să ştiţi că miliardarii în această ţară vin de peste 20 de ani, fără să ştie absolut nimeni. Membri ai unor familii nobiliare, fără să ştie absolut nimeni. Toţi vin în Transilvania, în anumite locuri pentru că atât de bogată este această ţară! Tot fără să ştie nimeni este bogată. Vin în anumite locuri din Transilvania unde petrec, se tratează de anumite lucruri, iau din ce avem noi mai bun”.

„Cred că au ales România pentru că este strict legat de legenda Castelului Bran. Atenţie, pe care noi am fi putut-o fructifica cu un mic Disneyland făcut despre şi cu această legendă: Dracula. Nu am fost în stare 30 de ani”, a mai declarat Dana Budeanu.

Citeşte şi: Dani Mocanu, invitat de Elon Musk la Castelul Bran. „Cumetre, sunt om serios, întreabă-l pe Van Damme!”

Vedeta TV a explicat şi motivul pentru care crede că Elon Musk este, de fapt, folosit de americani: „Am văzut că anumiţi oameni de afaceri au făcut apel la Guvern să vorbească cineva cu Elon Musk. De parcă trebuia să vină la petrecerea Dracula să vorbească cineva cu Elon Musk, să îl roage mult de tot să investească prin România! El nu este independent. Este o săgeată, aşa cum mă exprim eu, foarte smart a sistemului american. A reuşit să dezvolte ce trebuia să dezvolte. Săgeţile folosite de sistemul american nu sunt ca cele din România: nişte ameţiţi pe stradă. Săgeţile sunt aceste interfeţe umane care reprezintă marile proiecte dezvoltate de către sistemul american”.