Dan Negru nu mai prezintă Revelionul, măştile se mută la RTV. Culisele celui mai aşteptat program TV VIDEO

Dan Negru nu mai prezintă Revelionul, măştile se mută la RTV. Rămâi pe România TV încă de la primele ore ale dimineţii până noaptea târziu!

26 dec. 2022, 12:36
Dan Negru nu mai prezintă Revelionul, măştile se mută la RTV. Culisele celui mai aşteptat program TV VIDEO
Dan Negru nu mai prezintă Revelionul, măştile se mută la RTV

Dan Negru nu mai prezintă Revelionul, măştile se mută la RTV. Pentru prima dată în ultimul sfert de secol, prezentatorul nu va mai avea program de Revelion la TV.

VEDETE ŞI LIDERI POLITICI ÎN SPATELE UNOR MĂŞTI DE SENZAŢIE

Însă, o veste extrem de importantă pentru toţi românii! România TV a pregătit un show de zile mari în noaptea dintre ani, cu politicieni şi celebrităţi care vor cânta în spatele unor măsti, se râde cu hohote la deconspirare. Staţi în faţa televizoarelor şi nu rataţi cea mai tare petrecere de Revelion, prezentată de Georgiana Lobonţ, Ioan Korpoş şi Marius Niţă.

Pe lângă măştile care vor face senzaţie, vom avea parte de duete neaşteptate şi nemaivăzute cu George Simion, Victor Ciutacu, Niels Schnecker, Anton Hadar şi mulţi alţii. Aceştia vor cântă alături de artişti celebri precum Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Vali Viejelie etc.

Vezi şi: Transferul anului în televiziune! Georgiana Lobonţ anunţă surprizele Revelionului România TV

Dan Negru nu mai prezintă Revelionul, măştile se mută la RTV

Politicieni şi celebrităţi, în spatele unor măşti de senzaţie. Spectacolul deconspirării măştilor, aşa ceva nu s-a mai văzut niciodată.

Vedete precum George Simion, Victor Ciutacu, Vali Vijelie, Maria Cârneci, Cătălin Crişan sau Maria Dragomiroiu vor lua parte la cel mai mare Revelion organizat vreodată în istoria televiziunii.

POLITICIENII, MINIŞTRII, ANALIŞTII ŞI JURNALIŞTII FAC DUETE CU ARTIŞTII

Una dintre dezvăluirile făcute de Georgiana Lobonţ este că în spatele măştii Irinei Loghin este un bărbat extrem de cunoscut în România, dar foarte greu de ghicit. De altfel, în spate măştii lui Dan Ciotoi va sta o doamnă, foarte bine deghizată.

Crăciun fericit, dragilor! Este o mare bucurie să fiu alături de voi şi să prezint Revelionul României TV, un Revelion al măştilor, dar şi al duetelor! Vă promit că o să fie un super Revelion, alături de colegii mei, Ioan Korpoş şi Marius Niţă.

O să fie senzaţional, show de show, petrecere şi voie bună, aşa cum ne place nouă, românilor- Anul acesta o să fie cel mai tare Revelion la România TV, pentru că avem cele mai tari măşti, cu politicieni, cu artişti, cu interpreţi valoroşi şi cunoscuţi ai României.

Vă promit că o să râdem până la lacrimi împreună, pentru că totul este amuzant, pe bază de veselie, de distracţie.

Se vor smulge peruci, se vor demachia bărbaţii care vor interpreta artiste mari ale României. O să vă mai spun faptul că George Simion va face senzaţie şi va cânta alături de taraful care a cântat la nunta lui. Va fi un moment memorabil, aşa cum va fi şi momentul nostru, momentul meu alături de Vali Vijelie”, a declarat Georgiana Lobonţ.