Dan Negru, patronul Pro TV? „Cu puţin curaj, azi eram patronu’ lu’ Esca”

Dan Negru a povestit cum a fost cât pe ce să devină patronul Pro TV, în urmă cu unsprezece ani, când prezenta emisiunea "Te pui cu blondele". În opinia prezentatorului TV, dacă ar fi cumpărat la acea vreme Bitcoin, moneda virtuală, care valorează acum o avere, în momentul de față ar fi fost milionar.

11 ian. 2021, 18:42
Dan Negru, patronul Pro TV? „Cu puţin curaj, azi eram patronu’ lu’ Esca”
Dan Negru a povestit cum a fost cât pe ce să devină patronul Pro TV

Dan Negru, patronul Pro TV? În urmă cu zece ani, prezentatorul TV și-ar fi permis să cumpere trei mari posturi de televiziune din România. ”Am fost la un pas să cumpăr ProTv, Antena şi KanalD cu tot cu Esca, Stoiceasca şi Süleyman. Asta dacă prin 2010 cu banii câştigaţi din „Te pui cu Blondele” aş fi cumpărat Bitcoin. Dar am fost blond şi fricos. În 2010 un Bitcoin valora 30 de cenţi. Azi a sărit de 40 mii de euro.

JP Morgan şi alţi barosani spun că valoarea reală e juma de milon şi că acuşica va ajunge la 150 mii. Tot blond şi fricos rămân. N-am curaj. Marketingul criptomonedele arată partea însorită a poveştii.

Citeşte şi: Scandal la TVR. Dan Negru, despre experienţa lui cu postul public de televiziune: „I-am anunţat că demisionez. N-au încercat să mă oprească, deşi plecarea mea ţinea prima pagină”

Dan Negru, patronul Pro TV?

Vă arăt însă şi un site cu criptomonedele moarte în care mulţi şi-au pus speranţe şi economii şi au rămas cu buzele umflate. Bitcoin e ca vaccinul, fiecare cum crede. Cu un pic de curaj, azi eram patronu’ lu’ Esca

”, a scris Dan Negru pe Instagram.

Păi și noi cu cine mai făceam Revelionul?/ Ăsta ar fi țelul tău suprem? Să fii patronul lu Esca?/ Asta sună a reclamă, Dane… Cât despre Bitcoin… Nu este chiar cum crezi tu”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Dan Negru, „Regele audienţelor”

Ultimii 21 de ani au fost ai lui Dan Negru, supranumit „Regele audienţelor”, în special în perioada Sărbătorilor, când prezenta fără cusur revelioanele. Prezentatorul TV spune că această „porecla asta e o povară, pentru că îți cere să confirmi mereu”.

Citeşte şi: Dan Negru a apărut într-un pictorial cu familia pentru prima dată în 10 ani

Prezentatorul mai spune că a văzut toate Revelioanele pe care le-a moderat. „Le-am văzut pe toate, evident. Pe toate le-am văzut prima dată în minte, în imaginație, apoi pe platourile de filmare, apoi în montaj şi apoi la TV. Cam ăsta e traseul unui Revelion. Cu echipele de producție care m-au însoțit mereu.

Nu este o diferență între bucuria Revelioanelor mele de acum 21 de ani şi cele de acum, oamenii se bucură la fel şi trăiesc aceleaşi emoții. Şi nu e adevărat că între vech.ea şi tânăra generație de artişti e o mare diferență. Am făcut televiziune şi cu unii, şi cu alții, şi emoția transmisă e aceeaşi. Contează omul care ştie să livreze bucuria, emoția.

Porecla asta de „Regele audiențelor” e o povară, pentru că îți cere să confirmi mereu şi îmi amintesc că un ziarist mi-a spus că pe el nu-l interesează ştirea despre „Negru lider de audiență, dar că abia așteaptă să titreze pe prima pagină momentul căderii mele. Victoria are 1000 de părinți, înfrângerea nu are niciunul”, a mai mărturisit jurnalistul.