Lovitură pe piaţa media din România! Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani. La ce televiziune va merge!

Lovitură pe piaţa media din România! Dan Negru pleacă de la Antena 1. Realizatorul TV va părăsi grupul deţinut de familia Voiculescu după o colaborare de peste două decenii.

24 ian. 2022, 10:05
Lovitură pe piaţa media din România! Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani. La ce televiziune va merge!

Dan Negru pleacă de la Antena 1 şi a semnat deja cu un alt post de televiziune. El ar urma să lucreze la Kanal D, postul deţinut în România de compania Dogan. Transferul ar urma să fie oficializat în câteva zile, scrie Paginademedia.

Dan Negru era vedeta cea mai longevivă în grupul Intact. A venit în Antena 1 în 1999, de la TVR, iar de-a lungul anilor şi-a pus semnătura pe zeci de formate de divertisment şi a realizat 22 de Revelioane.

Dan Negru nu a comentat informaţia, mai precizează sursa citată.

Dan Negru a plecat de la Antena 1 în contextul în care posturile cheie din managementul staţiei sunt deţinute de numeroşi oameni care au lucrat la ProTV. Observatorul este condus de fostul director al Pro TV (Anca Budinschi), vânzările sunt coordonate de fostul şef din Pro TV pe această zonă, la fel marketingul, iar director de producţie este Cosmin Ion. Ruxandra Ion coordonează Happy Channel şi zona de telenovele (Adela), conform Pagina de Media.

Citeşte şi: Dan Negru, atac devastator la adresa autorităților. „La noi, modelele de polițiști au fost Garcea și Robi din Las Fierbinți!”

Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani. Emisiunile pe care le-a prezentat

Traseul lui Dan Negru la Antena 1 numără aproape 30 de formate de divertisment diferite pe care le-a prezentat. La unele dintre acestea (precum Next Star, Plasa de Stele sau Şerifi de România) a fost şi coautor al formatelor.

Când a venit la Antena 1, în 1999, Negru realiza la TVR 1 o emisiune muzicală – Trupa de şoc. Odată cu Antena 1, a intrat în „echipa” lui Valeriu Lazarov, alături de Andreea Marin (Surprize, Surprize), Mircea Radu (Din Dragoste), Raluca Moianu (Iartă-mă) şi Cosmin Cernat (Ploaia de stele). Este singurul din „trupă” care mai activează în zona divertismentului TV.

Prima emisiune realizată la Antena 1 a fost Academia Vedetelor (cu probele „acvariilor”), apoi Bate palma şi Ciao, Darwin (produse de Valeriu Lazarov). Şi, evident, Revelioanele.

Revelioane din ultimii ani, centrate pe „măştile lui Negru”, au dus şi la un format special de emisiune: Scena Misterelor, care a ajuns să fie vândut în Ungaria şi Ucraina.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, cea mai scumpă vedetă care a participat la Revelionul lui Dan Negru. Câţi bani a primit fosta soţie a lui Victor Slav