Dan Negru, postare virală despre proba scrisă la Limba Română: „Azi e subiect de Bacalaureat”

Dan Negru a făcut o postare după proba scrisă la Limba Română, care ulterior a devenit virală. Ce spune prezentatorul despre subiectele de la Bacalaureat.

28 iun. 2023, 20:25
Dan Negru, postare virală despre proba scrisă la Limba Română: „Azi e subiect de Bacalaureat”
Dan Negru, postare virală pe rețelel de socializare

Dan Negru a făcut o postare virală pe rețelele sociale după proba scrisă la Bacalureat, la Limba Română. Prezentatorul a vorbit despre un subiect controversat.

După ce a avut loc proba, celebrul jurnalist a avut și el ceva de spus. La ultimul subiect, elevii au avut de analizat un text al lui Liviu Rebreanu sau Camil Petrescu, ocazie cu care Dan Negru a amintit câte ceva despre viața celebrului romancier.

Citește și: Dan Negru i-a făcut cinste lui Chris Norman. Câți bani a fost dispus prezentatorul TV să scoată din buzunar pentru cântărețul lui favorit

Acesta a vorbit despre cât de important a fost Liviu Rebreanu, dar că nimeni nu l-a apreciat. Abia după moarte a ajuns să fie lăudat, iar acum este subiect de Bac.

Sute de persoane au distribuit postarea acestuia, iar peste 6.000 de persoane au reacționat la acesta.

„S-a dat Rebreanu la bac. A fost și vicepreședintele Radiodifuziunii Române. La înmormântarea lui n-a venit nimeni de la Radio!

În tinerețe a fost reporter la „Adevărul”, a scris la mai multe ziare, pe unele chiar le-a condus. N-a venit niciun jurnalist!

Citește și: Dan Negru, revoltat după știrea cu turiștii morți în apele Atlanticului: „Milionarii în submarin sunt breaking news din oră în oră”

A murit undeva lângă București, în satul Valea Mare și la câteva zile după înmormântare, țăranii de acolo i-au vandalizat casa și au furat tot ce au găsit înăuntru.

Târziu a fost dezgropat și adus in cimitirul Bellu. Azi e subiect de bacalaureat…”, a scris acesta pe Facebook.