„Dan Negru, victima unui accident teribil la Botoşani”. Reacţie furioasă a prezentatorului: „Bine că mama nu are net”

Dan Negru s-a amuzat mai mutl când a aflat din presă că «a murit», lucru total neadevărat. Prezentatorul tv de la Antena 1 a publicat un mesaj pe rețelele de socializare unde a explicat tot ce s-a întâmplat, precizând faptul că este în afara oricărui pericol.

RomaniaTV.net
17 nov. 2018, 13:29
„Dan Negru, victima unui accident teribil la Botoşani”. Reacţie furioasă a prezentatorului: „Bine că mama nu are net”

Dan Negru a reacționat într-un mod inedit atunci când a aflat că ar fi decedat, chiar de pe internet. „Norocul meu e ca mama n-are net ca sa o sperie fake news-ul de mai jos. Sunt bine, n-am mai fost la Botoșani de vreo trei ani. Unul din primele Fake-News din istoria media a apărut in 1903 când ziarul Clarksburg Daily Telegram a publicat intenţionat o ştire falsă pentru a demonstra că ziarul rival, Clarksburg Daily News, îi fură ştirile. Informaţia era despre împuşcarea unui afacerist pe nume „Mejk Swenekafew” şi a doua zi a fost publicată şi de celălat ziar.

Numele ales pentru personajul fictiv ar fi trebuit să le dea de gândit ziariştilor care furau știri : Swenekafew se citeşte invers „we-fake-news” (noi falsificăm ştiri). A doua zi au fost nevoiți sa recunoască public că furau stiri de la ceilalti și in anul următor au intrat in faliment. A fost unul din primele Fake News din istoria media”, a fost mesajul scris de el pe rețelele de socializare.

Celebrul prezentator a povestit despre această întâmplare și la un post tv unde a mărturisit că nu i se pare ce s-a întâmplat deoarece mama lui s-ar fi speriat foarte tare dacă ar fi citit ceea ce s-a scris.

„Norocul meu este că mama nu are net şi nu s-a speriat. Istoria fake news-urilor este fabuloasă. E o normalitate treaba asta. M-a sunat un prieten, un mare actor şi mi-a spus, băi, eşti fericit, pe tine te dau mort din accidente. Pe mine mă dau mort de bătrâneţe de câţiva ani. Eu nu am mai fost la Botoşani de trei ani, aşa că totul este în regulă. Sunt fake news-uri fabuloase pe planeta asta şi ştirile senzaţionale sunt o normalitate pe piaţa media”, a spus Dan Negru la Antena Stars.