Dan Negru, reacție tranșantă vizavi de cazul Anei Morodan: „Moralitatea e ca erecția: când o ai, se vede”

Dan Negru, reacție tranșantă vizavi de cazul Anei Morodan. Multe vedete din showbiz au analizat subiectul momentului și anume că, cea supranumită Contesa Digitală a fost prinsă la volan sub infleunța consumului de alcool și droguri, dar și cu permisul suspendat.

31 mart. 2023, 09:01
Dan Negru, reacție tranșantă vizavi de cazul Anei Morodan: „Moralitatea e ca erecția: când o ai, se vede”
Dan Negru, reacție tranșantă vizavi de cazul Anei Morodan

Dan Negru, reacție tranșantă vizavi de cazul Anei Morodan. După cum era de așteptat, jurnalistul pune la zid gestul făcut de Contesa Digitală, care ar trebui să fie un model pentru tânăra generație. Mai mult, acesta judecă și gestul televiziunii de la care aceasta provine, pentru că nu a luat măsuri dure, cum se întâmplă la nivel internațional.

Citește și: Dan Negru, un nou mesaj privind concedierea casierilor: „Cu patronii suntem mielușei. Noi suntem roboții cu capul plecat”

Dan Negru, reacție tranșantă vizavi de cazul Anei Morodan

Vedeta unei televiziuni a fost reținută după ce a fost prinsă la volan drogată, băută și fără carnet. Nu contează nici numele vedetei și nici al televiziunii, sunt irelevante în povestea mea. Îngrijorător e că atunci când presa a cerut un punct de vedere televiziunii, aceasta a tăcut. În bussinesul mondial, când un angajat încalcă legile unui stat, angajatorul ține cu statul.

Televiziunile mondiale au un cod de moralitate. Noi, nu! Cu ceva ani un urmă, în România, deținătorii licenței unui format internațional au recuzat un artist din juriul unui show pe motiv că avea probleme cu drogurile. Ai noștri, cei care l-au propus, n-au avut problema asta de moralitate. Bani să iasă.

Netflix s-a dezis public de Kevin Spacey deși „House of cards”, serialul iî care avea rol principal, aducea profituri uriașe companiei. Televiziunile de la noi trebuie sa-și recâștige moralitatea chiar cu prețul de a pierde bani. Copiii, ăia puțini care se mai uită la tv, să știe că drogurile, alcoolul, probleme cu legea nu sunt cool. Să fie asta noua încercare din evoluția televiziunilor, să fie trecerea de la „blonde” la „litere”. Altfel, moralitatea e ca erecția: când o ai, se vede.„, a fost postarea scrisă de Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.