Dan Negru reacţionează. Ce mesaj îi transmite lui Klaus Iohannis: „Când ne-om da jos măştile, vom rămâne în fundul gol”

Președintele României a anunțat că România a obținut suma de 79,9 miliarde de euro pentru proiectele europene şi că banii vor fi folosiți pentru a reface infrastructura din țara noastră. Și construcția de spitale și școli este vizată.

RomaniaTV.net
22 iul. 2020, 05:19
Dan Negru reacţionează. Ce mesaj îi transmite lui Klaus Iohannis: „Când ne-om da jos măştile, vom rămâne în fundul gol”

În urma acestui mesaj, Dan Negru trage un semnal de alarmă despre lipsa educației financiare din mass-media.

Vin 80 de miliarde! Asta-i Breaking news-ul. Zice James J Cramer, prezentatorul showului Mad Money : „cu cât o țară are mai puține programe media care să educe financiar populația, cu atât hoții care jefuiesc țara sunt mai mulți ! „La noi nu există nicio televiziune de business care sa facă educație financiară. La ei, CNBC și FOX News și-au triplat audiența.

James J. Cramer face „Mad Money” la CNBC și e o legenda pe bursă unde a făcut juma’ de miliard de dolari. Abia apoi a intrat in tv. La noi puținele emisiuni financiare au prezentatori „coate-goale”, fără credibilitate. E ca și cum o femeie grasă îți dă lecții de slăbit. Cine ar avea interes sa existe educație financiară? Când ne-om da jos măștile vom rămâne în fundul gol. Vin 80 miliarde. Hai să vedem cine le fură…”, a scris Dan Negru pe pagina lui de Facebook.

Dan Negru, stupefiat pe Facebook: „965 de euro pe noapte?”

Dan Negru a studiat prețurile din stațiunile de la malul mării, pentru sezonul 2020. În opinia omului de televiziune, în multe dintre cazuri, tarifele de la Marea Neagră sunt prohibitive.

VOUCHERE DE VACANŢĂ 2020. Ce se întâmplă dacă firma dă faliment

„Oferta” care l-a determinat să reacționeze pe Dan Negru a fost un hotel din Mamaia Nord. Pentru o noapte de cazare, turiștii trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 965 de euro, adică 4.771 de lei, cu 1.400 de lei peste salariul lunar mediu net în România.

Dacă plănuiești o vacanță prelungită și vrei să te cazezi 30 de zile la hotelul din Mamaia Nord, ai nevoie de aproape 30.000 de euro, contravaloarea unei garsoniere noi în București.

Grecii și bulgarii își deschid litoralul de la 1 iunie și i-au invitat și pe români sa o facă, dar oficialitățile zic că ‘românii vor prefera turismul românesc vara asta. Deci asta însemnă ‘consumați produse românești’? În Grecia sau Bulgaria, cazurile de îmbolnăviri sunt cu mult sub România! Adică, ăia ar trebui să se sperie de noi și nu invers. Închideți granițele și consumați produsele românești ale ălora care au dat tunuri și au acu’ hotelurile lui Ceaușescu. Pe 5 iunie am găsit o ofertă la Mamaia. 965 euro/ noapte?„, a notat Dan Negru pe pagina sa de Facebook.