Dan Negru rupe tăcerea! Adevăratul motiv pentru care nu mai prezintă Revelionul anul acesta: ”E doar o pauză, o liniște între aplauze”

Toată lumea aștepta cu sufletul la gură ca și anul acesta Dan Negru să prezinte Revelionul. De această dată se pare că vedeta Kanal D nu-i va mai încânta pe români cu celebra serie ''Revelionul lui Negru".

01 dec. 2022, 11:30
Dan Negru rupe tăcerea! Adevăratul motiv pentru care nu mai prezintă Revelionul anul acesta: ”E doar o pauză, o liniște între aplauze”

Toată lumea aștepta cu sufletul la gură ca și anul acesta Dan Negru să prezinte Revelionul. Acesta a anunțat că anul acesta va lua o pauză și le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături.

De ce nu mai prezintă Revelionul 2023 Dan Negru

Printr-o postare de Facebook, acesta și-a explicat decizia.

„Mulțumesc pentru toate revelioanele petrecute împreună. Mulțumesc pentru toți anii ăștia. E ceva mai important decât timpul. Mai important decât timpul e cu cine ți-l petreci. România are un secol, un secol și puțin, și din secolul ăsta aproape un sfert noi am petrecut împreună de Revelion. Mulțumesc! N-am fost toți, e adevărat! Unii nu erau născuți și au venit pe parcurs, și lor le mulțumesc. Nu o să ne poată lua nimeni, niciodată, amintirile Revelioanelor cu Piersic, cu Nadia, cu Stela și Arșinel, cu Vijelie și Adrian, cu Nae și Vasile, toți laolaltă. Mulțumesc, a fost extraordinar! Dar anul ăsta facem o pauză. O pauză nu e nimic altceva decât o liniște între două aplauze. Atât doar. Vă promit că nu e capăt de drum. E doar o pauză, o liniște între aplauze. Pentru că vine un moment în care vei crede că totul s-a terminat: acela e începutul”, a spus acesta pe Facebook.

Citește și: Dan Negru, dezvăluiri impresionante despre Fuego. „N-am prea zis-o, dar o zic acum, la televizor!”

Conform Cancan, deși lui Dan Negru i s-ar fi oferit 30.000 de euro să prezinte celebra serie ”Revelionul lui Negru”, acesta ar fi refuzat oferta.

”Omul s-a dus pe alt segment de emisiuni, de cultură generală, iar pentru un Revelion trebuie să invite și maneliști și mulți alții care nu se pupă cu ce face acum. Așa că a renunțat. Îi ajunge și lui, e de înțeles”, a dezvăluit un apropiat al realizatorului de emisiuni”, a povestit pentru Cancan, o sursă apropiată a acestuia.

Citește și: Dan Negru aruncă pe piață o nouă teorie a conspiraţiei: „Mondialul e regizat, nu pariaţi pe meciuri!” Cine trage sforile din umbră

Dan Negru este fără doar și poate o emblemă a televiziunii. Și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1990, iar patru ani mai târziu a ajuns la TVR. În 1999 a ajuns la Antena 1, acolo unde 22 de ani a fost regele audiențelor cu emisiunile de Revelion.

În 2021, Revelionul cu Dan Negru s-a clasat pe locul secund în topul audiențelor TV din Europa, după BBC, lucru remarcat și de presa internațională.