Dan Negru s-a dezlănțuit la adresa politicienilor. „Noi am votat în anii ăștia toți păcălicii. Eu am fost complice!”

Dan Negru a avut o izbucnire nervoasă într-o postare pe Facebook scrisă cu ocazia zilei orașului său, Timișoara. În mesaj, realizatorul TV taxează politicienii care au condus urbea de-a lungul timpului, dar fără să ofere vreun nume anume.

03 aug. 2022, 22:39
Dan Negru s-a dezlănțuit la adresa politicienilor. „Noi am votat în anii ăștia toți păcălicii. Eu am fost complice!”
Dan Negru s-a dezlănțuit la adresa politicienilor

Dan Negru s-a dezlănțuit la adresa politicienilor. Dan Negru a criticat aspru modul în care a ajuns orașul său natal, Timișoara. „E ziua Timișoarei. N-am plecat niciodată de acolo și de vreo 23 de ani încă mă consider venit in delegație la București. Timișoara e orașul natal al inimii mele… Dacă Timisoara e mai tristă azi e din vina mea, a părinților mei, a rudelor mele, a vecinilor mei…”, a început Dan Negru postarea de pe Facebook.

„Noi am votat in anii ăștia toți păcălicii! Orwell avea dreptate: „un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători nu este victimă, ci complice”. Eu am fost complice!”, a continuat vedeta de la Kanal D.

Dominic Fritz, huiduit pe scenă de Ziua Timişoarei. A înmânat un trofeu trupei Phoenix VIDEO

„Banatul nu s-a unit cu România la 1 Decembrie 1918. A făcut-o abia pe 3 August 1919. De asta ziua Timișoarei e azi. Opera din centrul Timișoarei a fost construită de Karoly Kuttel, primar al Imperiului Austro Ungar care și-a cheltuit o mare parte din averea personală pentru construcția clădirii. A murit la 57 de ani și n-a apucat s-o vadă terminată. Acum e rândul nostru, ăștia care suntem complici cu păcălicii. Asta însă nu mă face să nu iubesc Timisoara. Locul natal îți e cu atât mai apropiat cu cât ești mai departe de el…”, aîncheiat Dan Negru.

Ziua Timişoarei,  se sărbătoreşte în data de 3 august. În această zi, în 1919, trupele române au intrat în Timişoara, iar Banatul a intrat în graniţele României.