Dominic Fritz, huiduit pe scenă de Ziua Timişoarei. A înmânat un trofeu trupei Phoenix VIDEO

Dominic Fritz (USR), primarul municipiului Timişoara, a fost huiduit, marţi seară, pe scena din Parcul Rozelor, acolo unde a fost programat un concert susţinut de trupa Phoenix de Ziua Timişoarei.

02 aug. 2022, 23:23
Dominic Fritz, huiduit pe scenă de Ziua Timişoarei. A înmânat un trofeu trupei Phoenix VIDEO
Dominic Fritz, huiduit pe scenă de Ziua Timişoarei

Dominic Fritz, huiduit pe scenă de Ziua Timişoarei. Primarul municipiului de pe Bega le-a transmis celor care l-au huiduit că de ziua oraşului nu face politică, anunţă news.ro.

Dominic Fritz, dezlănţuit pe scena Filarmonicii „Banatul”. Primarul municipiului Timişoara a interpretat o melodie populară VIDEO

Dominic Fritz a urcat, marţi seară, pe scena din Parcul Rozelor pentru a înmâna un trofeu trupei Phoenix care a aniversat 60 de ani, de Ziua Timişoarei, moment în care publicul l-a huiduit. „!Astăzi nu facem politică, dragilor, astăzi nu facem politică, sărbătorim pe cei care de 60 de ani ne dau bucurie, ne dau curaj şi ne dau muzică frumoasă. Mulţumim mult pentru tot ceea ce aţi făcut pentru Timişoara, ţineţi treaz spiritul Timişoarei şi pentru asta primiţi, aici scrie Phoenix 60, această sculptură frumoasă. La mulţi ani, Timişoarei, la mulţi ani, Phoenix”, a spus Dominic Fritz, pe scenă.

Pentru acest eveniment, Casa de Cultură a pregătit mai multe concerte şi expoziţii. Unul dintre aceste concerte este cel al trupei Phoenix care aniversează 60 de ani de activitate.

George Simion şi un grup de simpatizanţi AUR au dat buzna în Primăria Timişoara pentru a-l căuta pe Dominic Fritz. Reacţia edilului: „Scopul acestor bande a fost să creeze haos și panică”

Ziua Timişoarei,  se sărbătoreşte în data de 3 august. În această zi, în 1919, trupele române au intrat în Timişoara, iar Banatul a intrat în graniţele României.