Dan Negru, skanderbeg pe bani cu o legendă a rock-ului românesc. „Regele audiențelor” și „regele toboșarilor” au stârnit amuzamentul turiștilor

Dan Negru și-a testat forțele și a făcut skanderbeg, pe litoral, cu nimeni altul decât Ovidiu Lipan Țăndărică, fostul baterist de la legendara trupă rock, Phoenix.

18 aug. 2021, 17:18

Dan Negru și-a măsurat forțele cu unul dintre marii muzicieni ai României, legendarul baterist al trupei Phoenix, Ovidiu Lipan Țăndărică. Momentul a avut loc la mare și a fost o sursă de amuzament pentru amândoi.

Vedeta Antena 1 se află la mare alături de familie, dar asta nu înseamnă că a luat o pauză de la activitatea sa. Dan Negru l-a invitat pe Ovidiu Lipan Țăndărică pentru un interviu în cadrul podcastului „Legendele”.

Dan Negru, 50 de ani, i-a propus și un meci de skanderbeg, pe bani, marelui baterist Ovidiu Lipan Țăndărică, 68 de ani. Cele două vedete au oferit un show pe cinste turiștilor, care au asistat teribil de amuzați la partida de măsurarea a forțelor dintre prezentator și muzician.

„Ne-a plăcut la hotel Melodia din Venus și ne-am întors pentru a filma o serie nouă de „Legende”, pentru YouTube. Am îmbinat utilul cu plăcutul și ne-am distrat într-un spațiu cochet și primitor, am facut acolo cartierul general”, a mărturisit Dan Negru, pentru Click.

Ovidiu Lipan Țăndărica a fost extrem de entuziasmat de întâlnirea cu Dan Negru și a menționat că a oferit o multitudine de exclusivități.

„Când înregistrezi pentru liderul audiențelor nu poți decât să oferi cât mai multe exclusivități, deci abia aștept să vedeți ce am filmat. Locația aleasă pentru podcast, hotelul din Venus, m-a impresionat. Revin cu mare drag și altă dată”, a încheiat Ovidiu Lipan Țăndărică, venit împreună cu managerul lui, Radu Groza.

Dan Negru se reprofilează. A vorbit despre plecarea din televiziune: „Sunt pline piețele de șarlatani”

Dan Negru

se reprofilează. Jurnalistul le-a spus fanilor că este pasionat de agricultură, iar cultivarea roșiilor este o activitate care îi place foarte mult și în același timp un „plan de retragere”.

„Mă pricep la roşii; sunt hobby-ul meu. Arta e să te pricepi să le uzi, dimineața sau seara, cu apă călduță, direct la rădăcină, ocolind frunzișul.

Nu le vând, dar când mă las de televizune, mă apuc de roșii… 2647 de soiuri de legume a pierdut România in ultimii 20 de ani. ‘Inimă de bou’, soiul românesc, a fost înregistrat de francezi și pierdut definitiv de România.

Sunt pline piețele de șarlatani și chimicale. Am două ponturi:

– fugiți de roşiile alungite excesiv, țuguiul arată că e o forțată, biostimulată.

– fugiți de cei care vând cantități mari, sunt comercianți. Luați roşii de la ăia care au câteva pe tarabă, ăia sunt producători adevărați.

Și când le luați, nu uitați că România a pierdut 2.647 de soiuri de legume in ultimii 20 de ani!”,  a scris Dan Negru pe Facebook.