Dan Negru va avea încă o emisiune la Kanal D. Când începe şi cum se numeşte noul game show

Dan Negru a făcut audienţe impresionante la Kanal D cu "Jocul cuvintelor", iar şefii postului TV îi vor oferi o nouă emisiune, tot în format de game show.

04 iul. 2022, 16:37
Dan Negru va avea încă o emisiune la Kanal D. Când începe şi cum se numeşte noul game show
Dan Negru va avea încă o emisiune la Kanal D

Dan Negru va avea încă o emisiune la Kanal D. Numele noului game show este „Tu urmezi!”, după formatul internaţional „Next One”, şi va intra în grila de toamnă a televiziunii Kanal D. Emisiunea a fost difuzată pentru prima oară în Italia („Avanti un altro!”), în 2013. Datorită cifrelor bune de audienţă, formatul a fost achiziţionat de televiziuni din multe ţări precum Spania, Ungaria, Polonia, Brazilia, Canada şi Albania, potrivit informaţiilor furnizate de Kanal D. După ce a cucerit România cu cel mai simplu quiz show cu şi despre cuvinte, Dan Negru va fi amfitrionul acestui format provocator, plin de originalitate, devenit fenomen în ţările unde a fost difuzat.

Dan Negru are un succes uriaş în afaceri. Câţi bani a făcut anul trecut prezentatorul

Dan Negru va avea încă o emisiune la Kanal D „Pentru prima dată în România o să vedeţi ceva ce până acum părea de necrezut: oameni aşteptând la coadă la cultură generală. Marele anunţ pe care vrem să-l facem e că astfel de oameni există în România şi că o să-i vedeţi la televizor, la Kanal D”, a spus Dan Negru.

Dan Negru mai sincer ca oricând! Care e cea mai mare frică a prezentatorului TV

Tu urmezi!” este un game show în care concurenţii stau la coadă, pe scenă, pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului. Concurentul trebuie să răspundă corect la trei din patru întrebări, iar dacă răspunsul la două întrebări e incorect, următorul în rând îi va lua imediat locul. Pe parcursul show-ului, concurenţii sunt puşi la încercare prin diverse provocări prin care li se testează cunoştinţele, perspicacitatea, dar şi viteza de reacţie.