Dan Nica: Revizuirea Constituţiei este o obligaţie politică a USL

Vicepreşedintele PSD, Dan Nica, a declarat, vineri, la Galaţi, că revizuirea Constituţiei este o obligaţie politică a USL, la acest proiect lucrând pe lângă comisia din Parlament şi alte categorii cu expertiză în domeniu.

RomaniaTV.net
22 mart. 2013, 13:42
Dan Nica: Revizuirea Constituţiei este o obligaţie politică a USL

„Comisia pentru revizuirea Constituţiei este numită în Parlament, este o obligaţie politică a USL, ne-am asumat-o şi se lucrează în acest moment la acest proiect de lege, care urmează să fie supus referendumului pentru adoptarea Constituţiei. Există foarte multe categorii de expertize, care sunt implicate în acest proiect, din partea mediului academic, din partea mediului universitar, dintre cei care au o experienţă, inclusiv ONG-urile, şi care au preocupări în acest domeniu. Este nevoie de un proiect care să rezolve şi problemele de nefuncţionalitate cu care ne-am confruntat în ultimii zece ani, care au trecut de la adoptarea precedentei modificări a Constituţiei, cât şi perspectiva României în Uniunea Europeană, care necesită mai multe adaptări”, a spus Nica.

Dan Nica s-a aflat, vineri, la Galaţi, unde a participat la Conferinţa Judeţeană PSD Galaţi, în care a fost reales în unanimitate în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene.