Dan Nicorescu, milionarul cu Lamborghini, sfidează orice regulă de circulaţie în trafic VIDEO

Milionarul Dan Nicorescu şi-a luat Lamborghini de 400.000 de euro şi şi-a scris numele pe ea. Bărbatul a fost surprins recent de paparazzi sfidând orice regulă de circulaţie: a depăşit coloana de maşini pe linia de tramvai, a tăiat faţa unui autobuz şi a trecut pe roşu.

05 aug. 2014, 06:52
Dan Nicorescu, milionarul cu Lamborghini, sfidează orice regulă de circulaţie în trafic VIDEO

Milionarul Dan Nicorescu este unul dintre acei oameni care reușesc, de fiecare dată când apar cu mașina pe undeva, să facă impresie, scrie spynews.ro. Și, evident, câteva aroganțe. Așa a procedat și zilele trecute când, plimbându-se prin București a dovedit că regulile de circulație sunt doar pentru cei care nu au mașini de sute de mii de euro: a depășit coloana de mașini pe linia de tramvai, a tăiat fața unui autobuz și, cireașa de pe tort, a trecut „puțin” pe roșu.

Citeşte şi Tatăl milionarului Dan Nicorescu trăieşte la limita subzistenţei şi caută mâncare prin tomberoane

Dacă ar fi fost vreun polițist prin preajmă ar fi rămas vreo trei luni fără permis, urmând să fie un pieton care să fie nevoit să se descurce prin trafic şi să fie atent la șmecherii care nu țin cont de culoarea semaforului, chiar dacă ar fi fost surprins în mijlocul traversării.