Tatăl milionarului Dan Nicorescu trăieşte la limita subzistenţei şi caută mâncare prin tomberoane

Tatăl milionarului Dan Nicorescu a ajuns să caute mâncare prin tomberoane, potrivit România TV. Abandonat de fiul milionar, bătrânul în vârstă de 86 de ani trăieşte în mizerie şi sărăcie, cerşind mila necunoscuţilor. În acest timp, Dan Nicorescu duce o viaţă luxoasă.

RomaniaTV.net
09 aug. 2013, 11:10
Tatăl milionarului Dan Nicorescu trăieşte la limita subzistenţei şi caută mâncare prin tomberoane

În timp ce Dan Nicorescu face furori în dorobanţi, tatăl său duce o viaţă la limita subzistenţei. Conform Acasă tv, bătrânul este adesea văzut îmbracat în haine ponosite, împingâd o bicicletă ruginită, înfăşurată cu bandă adezivă. Mai mult decât atât, Dumitru Nicorescu caută prin tomberoane după resturi de mâncare.

Bătrânul umblă prin oraş cu o pălărie de paie legată cu elastic sub gât. Are 86 de ani, din care mai bine de jumătate i-a petrecut fără să schimbe o vorbă cu fiul său. Acum, regretul că nu se înţeleg îi macină sufletul.

„Nu-i cer nimic. Să stea de vorba cu mine! Am 86 de ani, acuma luna asta pe 25 august! Cât o sa mai traiesc. Asta vreau, nimic altceva”, spune Dumitru Nicorescu.

De cealaltă parte, milionarul susţine că are un motiv bine întemeiat pentru care nu îşi caută şi nu îi întinde o mână de ajutor părintelui său.

,,M-a abandonat când aveam şase ani. A plecat de la noi pentru o altă femeie, şi-a făcut o altă familie. M-a crescut mama singură. Era chimistă şi datorită ei am făcut şcoală şi facultate. Nu am ce sa vorbesc cu el. Pentru mine nu există”, a explicat milionarul.

Dan Nicorescu duce o viaţă la care alţii nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Trăieşte într-o vilă estimată la câteva milioane de euro, colecţionează maşini, ceasuri de lux, ochelari de soare şi se plimbă în jurul lumii.

Dan Nicorescu a fost acţionar la Banca Românească şi a făcut avere si din afacerile cu textile, cafea şi fier vechi. Acum el se ocupă de afaceri imobiliare. Ultimul proiect al său dezvoltat vizează ridicarea a două clădiri de birouri, în valoare de 36 de milioane de euro, în Băneasa.