Dan Petrescu a semnat deja cu noua echipă. Cristiano Bergodi va fi noul antrenor al lui CFR Cluj

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj şi va fi noul antrenor al lui Jeonbuk, echipă din prima ligă a Coreei de Sud. În locul său va veni Cristiano Bergodi, care nu şi-a prelungir contractul cu Sepsi.

30 mai 2023, 11:18
Dan Petrescu a semnat deja cu noua echipă. Cristiano Bergodi va fi noul antrenor al lui CFR Cluj
Dan Petrescu a semnat deja cu noua echipă. Cristiano Bergodi va fi noul antrenor al lui CFR Cluj

Dan Petrescu a semnat deja cu noua echipă. Dario Focardi, un jurnalist specialist în fotbalul din Asia a anunțat că Dan Petrescu va fi prezentat oficial în scurt timp drept noul tehnician al sud-coreenilor de la Jeonbuk. Se pare că singurul aspect care ar mai fi rămas de pus la punct ar fi reprezentat de primirea vizei coreene. Primul meci al lui Dan Petrescu pe banca noii echipe ar urma să se dispute pe data de 11 iunie, atunci când Jeonbuk se va duela cu cei de la Gangwon. Informația a fost preluată și de o parte a presei din Coreea de Sud, iar cei de la Sports Donga au notat de asemenea că Dan Petrescu să fie numit în funcție în scurt timp.

Citeşte şi: Derapaj verbal al lui Dan Petrescu la adresa lui Gică Hagi. Ce i-a transmis fostului său coleg de la naţională şi reacţia elegantă a „Regelui” VIDEO

De-a lungul carierei sale, Dan Petrescu a stat pe banca tehnică a celor de la Sportul Studențesc, Rapid București, Wisla Krakow, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi SC, ASA Târgu Mureș, JS Suning, Al-Nasr, GZ Hengfeng, Kayserispor și CFR Cluj. În cele trei mandate la CFR Cluj, Dan Petrescu și-a trecut în CV patru titluri de campion.

Citeşte şi: Se cere excluderea lui Dan Petrescu din fotbal! Gest golănesc după meciul CFR – Farul: „Poţi să înjuri de mamă, de tată, dar de copii, nu!”

CFR Cluj îl va numi în locul lui Dan Petrescu pe Cristiano Bergodi. Italianul a fost dorit și de U Cluj, fiindcă Ioan Ovidiu Sabău vrea să renunțe la postul de principal și să preia un post in conducere. De altfel, Sabău e unul dintre cei care l-au dorit pe Bergodi. Cristiano Bergodi a discutat cu cei de la U Cluj și a transmis că așteaptă o ofertă din Serie B, din Italia. Între timp, ar fi semnat deja cu CFR Cluj.